icon-park_earth

Exkluzív csomagolás a VIP ügyfeleknek

Megrendelő

nyomdai partnereink: Springday Health Club

kihívás

A nemrégiben nevet váltott Springday Health Club számára fontos volt, hogy új nevük gyorsan közismertté váljon. Az új név és logó népszerűsítésére jó lehetőséget láttak a VIP-ügyfeleknek a MILON köredzéseken használt elektromos mérőóra átadásában. Egy olyan díszdobozt terveztek az órának, mely az exkluzivitáson túl, az új arculati elemeket (színek, grafika) is magán hordozza.

megoldás

Az egyik szempont, hogy az óraszíj szépen mutasson a tartóban, ezért hosszúkás dobozformátumot választottunk. A másik cél, hogy a megajándékozott ügyfél egy szokatlan kivitelű ajándékdobozt kapjon, így a „Springday” feliratot lézervágóval „metszettük ki” budapesti nyomdánkban. A feliraton keresztül átsejlik az ajándék, míg a másik oldalon a köredzés termékelőnyei olvashatóak.

ügyfélvélemény

„Az óratartó tok nagy sikert aratott vendégeink körében. A cég színeit és logóját megjelenítő kék-sárga doboz, mely a mérőórát rejti, azt sugallja VIP-ügyfeleinknek, hogy hűségükért megajándékozzuk őket. A Prime Rate segítségével egy igazán tetszetős csomagolásban és cégünk hírnevéhez méltó módon tudjuk átadni partnereinknek a MILON órát.”

Fürst István – brand manager, Springday Health Club

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek