icon-park_earth

A pauszban rejlő lehetőség

Megrendelő

Kun Éva

  • 1995 Ferenczy Noémi-díj
  • 1992 Gábor-díj
  • 2017 Magyar Arany Érdemkereszt

kihívás

Kun Éva keramikus művész életpályájának 35 évét felölelő katalógus kiadását tervezte. A tematikus albumnak egy nagyszabású kiállítás megnyitójára kellett elkészülnie. A művész számára fontos célkitűzés volt, hogy ne egy szokványos, hanem valami merőben új, küllemében és beltartalmában rendhagyó művészeti album szülessen.

 

megoldás

A kerámiák mellett grafikáit is be kívánta mutatni oly módon, hogy a szemlélő azonnal érzékelje munkáiban e két művészeti ág egymást kiegészítő, egymásra épülő összhangját. Nagyszerű ötlettel egy-egy kerámia fotója elé pauszra felvitt grafika került, a két mű így egybecsengve erősíti a mondanivalót. Az album kartonált, cérnafűzött, füles borítóval, kreatív papírra készült budapesti nyomdánkban.

ügyfélvélemény

„Sikerült olyan albumot létrehoznunk, mely hűen mutatja be több mint három évtized munkáit. A képek élnek, a kerámiák színe élethű, a formák szinte tapinthatóak, a pauszon átsejlő fotók minősége kiváló. A kiállítás közönsége nagy elismeréssel fogadta e különleges ajándékot. A Prime Rate segítségével valósággá vált az a terv, mely sokáig csak a képzeletemben létezett.”

Kun Éva – keramikus művész

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek