icon-park_earth

A pauszban rejlő lehetőség

Megrendelő

Kun Éva

  • 1995 Ferenczy Noémi-díj
  • 1992 Gábor-díj
  • 2017 Magyar Arany Érdemkereszt

kihívás

Kun Éva keramikus művész életpályájának 35 évét felölelő katalógus kiadását tervezte. A tematikus albumnak egy nagyszabású kiállítás megnyitójára kellett elkészülnie. A művész számára fontos célkitűzés volt, hogy ne egy szokványos, hanem valami merőben új, küllemében és beltartalmában rendhagyó művészeti album szülessen.

 

megoldás

A kerámiák mellett grafikáit is be kívánta mutatni oly módon, hogy a szemlélő azonnal érzékelje munkáiban e két művészeti ág egymást kiegészítő, egymásra épülő összhangját. Nagyszerű ötlettel egy-egy kerámia fotója elé pauszra felvitt grafika került, a két mű így egybecsengve erősíti a mondanivalót. Az album kartonált, cérnafűzött, füles borítóval, kreatív papírra készült budapesti nyomdánkban.

ügyfélvélemény

„Sikerült olyan albumot létrehoznunk, mely hűen mutatja be több mint három évtized munkáit. A képek élnek, a kerámiák színe élethű, a formák szinte tapinthatóak, a pauszon átsejlő fotók minősége kiváló. A kiállítás közönsége nagy elismeréssel fogadta e különleges ajándékot. A Prime Rate segítségével valósággá vált az a terv, mely sokáig csak a képzeletemben létezett.”

Kun Éva – keramikus művész

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!