icon-park_earth

A szomszéd kertje mindig zöldebb!

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Sieberz

kihívás

A kertbarátok a világon mindenhol jól összetartó közösséget alkotnak, személyes kapcsolatokat ápolnak. A Sieberz számára mindig is fontos célkitűzés volt vevőkörének megtartása és új megrendelők akvirálása. A kertbarátok és szomszédok közötti gyakori tapasztalatcserére gondolva született meg az az ötlet, hogy a Sieberz meglévő ügyfelei szomszédjuknak is ajánlhatnák a céget.

megoldás

Ki kellett találni egy olyan – a Sieberzet ajánló – nyomtatott marketingeszközt, amit az ügyfél szomszédjának átadhat; figyelembe véve azonban, hogy a nyomtatott kommunikációra évente csak kétszer van lehetőség. A példányszám és egyéb jellemzők figyelembe vétele alapján, a megvalósításhoz digitális nyomtatást javasoltunk. A legelégedettebb vevők egy ajánlólevél kíséretében két katalógust kaptak, így az egyiket szomszédjuknak adhatták. Megrendelés esetén mindketten ajándékban részesültek.

ügyfélvélemény

„Nagy örömünkre, az idén ősszel a már meglévő törzsvevők mellett, sokkal több új ügyfelünk is igénybe vette szolgáltatásainkat. A Prime Rate marketingeseinek megoldása sikeres és célravezető volt. Köszönjük az ötletet és a megvalósítást. ”

Dr. Papp László – ügyvezető igazgató

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek