icon-park_earth

A szomszéd kertje mindig zöldebb!

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Sieberz

kihívás

A kertbarátok a világon mindenhol jól összetartó közösséget alkotnak, személyes kapcsolatokat ápolnak. A Sieberz számára mindig is fontos célkitűzés volt vevőkörének megtartása és új megrendelők akvirálása. A kertbarátok és szomszédok közötti gyakori tapasztalatcserére gondolva született meg az az ötlet, hogy a Sieberz meglévő ügyfelei szomszédjuknak is ajánlhatnák a céget.

megoldás

Ki kellett találni egy olyan – a Sieberzet ajánló – nyomtatott marketingeszközt, amit az ügyfél szomszédjának átadhat; figyelembe véve azonban, hogy a nyomtatott kommunikációra évente csak kétszer van lehetőség. A példányszám és egyéb jellemzők figyelembe vétele alapján, a megvalósításhoz digitális nyomtatást javasoltunk. A legelégedettebb vevők egy ajánlólevél kíséretében két katalógust kaptak, így az egyiket szomszédjuknak adhatták. Megrendelés esetén mindketten ajándékban részesültek.

ügyfélvélemény

„Nagy örömünkre, az idén ősszel a már meglévő törzsvevők mellett, sokkal több új ügyfelünk is igénybe vette szolgáltatásainkat. A Prime Rate marketingeseinek megoldása sikeres és célravezető volt. Köszönjük az ötletet és a megvalósítást. ”

Dr. Papp László – ügyvezető igazgató

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!