icon-park_earth

A vízcseppek életre kelnek

A vízcseppek életre kelnek

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Szentkirályi

kihívás

A forma és a tartalom összhangja nemcsak egyszerűen egy esztétikai élmény, hanem a hatékonyságot is szolgálja, és a várható eredményeket is nagyban befolyásolja. A Szentkirályi és a Theodora hírneve, rangja a világban arra kötelez, hogy kommunikációjában, nyomtatott anyagaiban is ezt a harmóniát tükrözze. Meg kellett felelnünk annak az elvárásnak, hogy újszerű, látványos megoldásokkal erősítsük a cég üzenetét.

megoldás

A megrendelő által megszerkesztett eredeti tartalmat olyan formába kellett öntenünk, hogy a szórólapok és határidőnaplók tömegéből rögtön kitűnjenek, építve ezzel a brandet, népszerűsítve a termékeket. A 3D UV lakkozást, mint egyedülálló felületnemesítést választottuk, mely kézzelfogható élménnyé varázsolta az élettelen papírt. A párától gyöngyöző üveget, a remegő vízcseppeket, a habzó vízfelszínt sikerült életre kelteni a különleges textúrával ellátott felületen.

ügyfélvélemény

“A gyönyörű kivitelezésű szórólapok kifejezetten nagy sikert arattak partnereink körében, számos pozitív visszajelzést és megkeresést kaptunk a termékkel kapcsolatban. A határidő naplók pedig nemcsak hasznos, de kivitelében is egyedi ajándéknak bizonyultak.”

Minorics Zsófi – Junior Trade Marketing & Category Manager

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek