icon-park_earth

A vízcseppek életre kelnek

A vízcseppek életre kelnek

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Szentkirályi

kihívás

A forma és a tartalom összhangja nemcsak egyszerűen egy esztétikai élmény, hanem a hatékonyságot is szolgálja, és a várható eredményeket is nagyban befolyásolja. A Szentkirályi és a Theodora hírneve, rangja a világban arra kötelez, hogy kommunikációjában, nyomtatott anyagaiban is ezt a harmóniát tükrözze. Meg kellett felelnünk annak az elvárásnak, hogy újszerű, látványos megoldásokkal erősítsük a cég üzenetét.

megoldás

A megrendelő által megszerkesztett eredeti tartalmat olyan formába kellett öntenünk, hogy a szórólapok és határidőnaplók tömegéből rögtön kitűnjenek, építve ezzel a brandet, népszerűsítve a termékeket. A 3D UV lakkozást, mint egyedülálló felületnemesítést választottuk, mely kézzelfogható élménnyé varázsolta az élettelen papírt. A párától gyöngyöző üveget, a remegő vízcseppeket, a habzó vízfelszínt sikerült életre kelteni a különleges textúrával ellátott felületen.

ügyfélvélemény

“A gyönyörű kivitelezésű szórólapok kifejezetten nagy sikert arattak partnereink körében, számos pozitív visszajelzést és megkeresést kaptunk a termékkel kapcsolatban. A határidő naplók pedig nemcsak hasznos, de kivitelében is egyedi ajándéknak bizonyultak.”

Minorics Zsófi – Junior Trade Marketing & Category Manager

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!