icon-park_earth

Arculat-váltás, új eszközök

Arculat-váltás, új eszközök

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Provident

kihívás

A Provident 2017. január 1-én új arculatot vezetett be. Az arculatváltás kapcsán az értékesítő kollégák számára szükség volt egy hatékony eszközre, ami egyszerre támogatja a külső és belső kommunikációt: tartalmaz értékesítést támogató, ügyfelek számára bemutatható anyagokat; és alkalmas belső kommunikációra is, arra, hogy az értékesítési vezetők üzeneteit érdekes és figyelemfelkeltő formában eljuttassa mindenkihez. Időtálló, mégis folyamatosan bővíthető, frissíthető.

megoldás

Kreatív nyomdai csapatunk egy OKOSmappát tervezett, amely tartalmazza az értékesítést támogató anyagokat nyomtatott formában. Mivel gyűrűs mappáról van szó, folyamatosan bővíthető a tartalma. A mappába készítettünk egy kiterjesztett valóság tartalmat futtató oldalt is, amin rendszeresen frissítjük a belső kommunikációs üzeneteket. Ezen kívül naptár és jegyzet oldalak is kerültek a kiadványba, támogatva a praktikus mindennapi használatot.

ügyfélvélemény

“Az OKOSmappa igényes és szép anyag lett, ami kiváló minőségben készült el. Majd 2500 értékesítő kollégánkhoz juttattuk el, és az eddigi visszajelzések pozitívak. A mappa az új arculat belső kommunikációját is támogatja. Az AR tartalom pedig egy új lehetőséget nyitott meg, amivel érdekes és figyelemkeltő módon tudunk eljuttatni üzenetek kollégáinkhoz.”

Hazslinszky Andrea – Marketing vezető, Provident Pénzügyi Zrt.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek