icon-park_earth

BB Bank – Átlátható ajánlat

BB Bank
– Átlátható ajánlat

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Budapest Bank

kihívás

A pénzintézetek bizalomépítő és -erősítő tevékenységének egyik alappillére vonzó kölcsönajánlatok kidolgozása és kommunikálása az ügyfelek felé. A Budapest Bank ezúttal kisvállalkozóknak kínált személyre/cégre szóló, igen kedvező és jól átlátható kölcsönkonstrukciót. A közvetítendő üzenet kulcsszava az átláthatóság volt, melyet a bank küldeményében formailag is érzékeltetni szeretett volna.

megoldás

Mégis miként lehet papír alapon az átláthatóságot megjeleníteni? A megoldás: az üzenet hordozója víztiszta PVC lett. A digitális nyomtatással készített, személyre szóló ajánlat a műanyag hordozóra kasírozással került fel, és pausz borítékban jutott el az ügyfelekhez.

ügyfélvélemény

“Már az előkészületi munkálatok alatt sok pozitív visszajelzést kaptunk a kollégáktól a levél tartalma és a megjelenése közötti összhanggal kapcsolatban, viszont a mérce mégiscsak a megkeresett ügyfelek reakciója volt, amely a levél kiküldését követő telefonbeszélgetések alapján tetszést aratott. A kampány az előzetes várakozásokon felül teljesített. Ehhez a sikerhez feltételezzük, hogy a levél figyelemfelkeltő és a megszokottól eltérő kinézete is hozzájárult.”

Sasvári Zita – Szenior CRM kampánymenedzser, Budapest Bank Zrt.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!