icon-park_earth

BB Bank – Átlátható ajánlat

BB Bank
– Átlátható ajánlat

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Budapest Bank

kihívás

A pénzintézetek bizalomépítő és -erősítő tevékenységének egyik alappillére vonzó kölcsönajánlatok kidolgozása és kommunikálása az ügyfelek felé. A Budapest Bank ezúttal kisvállalkozóknak kínált személyre/cégre szóló, igen kedvező és jól átlátható kölcsönkonstrukciót. A közvetítendő üzenet kulcsszava az átláthatóság volt, melyet a bank küldeményében formailag is érzékeltetni szeretett volna.

megoldás

Mégis miként lehet papír alapon az átláthatóságot megjeleníteni? A megoldás: az üzenet hordozója víztiszta PVC lett. A digitális nyomtatással készített, személyre szóló ajánlat a műanyag hordozóra kasírozással került fel, és pausz borítékban jutott el az ügyfelekhez.

ügyfélvélemény

“Már az előkészületi munkálatok alatt sok pozitív visszajelzést kaptunk a kollégáktól a levél tartalma és a megjelenése közötti összhanggal kapcsolatban, viszont a mérce mégiscsak a megkeresett ügyfelek reakciója volt, amely a levél kiküldését követő telefonbeszélgetések alapján tetszést aratott. A kampány az előzetes várakozásokon felül teljesített. Ehhez a sikerhez feltételezzük, hogy a levél figyelemfelkeltő és a megszokottól eltérő kinézete is hozzájárult.”

Sasvári Zita – Szenior CRM kampánymenedzser, Budapest Bank Zrt.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek