icon-park_earth

Az egészség megtérülő befektetés

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Oxygen Wellness, Fitness, Medical

kihívás

Az egészségmegőrzésben nagy szerepet játszanak a fitnesz-wellness egészség klubok, melyek közül az OXYGEN-csoport tagjai egyértelműen a prémium kategóriát képviselik. Az Oxygen Wellness Naphegy exkluzív szolgáltatáscsomagjai és az impozáns környezet megismertetésére bemutató anyagot készített. A kész grafikai állományhoz olyan külső megjelenést kellett terveznünk, amely első pillantásra tükrözi a magas színvonalat.

megoldás

Az elvárás az volt, hogy a katalógus ne csak látványában legyen rendkívüli, de azt megtapintva az ügyfél azonnal érzékelje, hogy nem átlagos minőséggel van dolga. Javaslatunkra a borítóra soft touch fólia került, mely karc- és ujjlenyomatmentes, emellett bársonyos tapintást kölcsönöz az anyagnak; a borító szövegét aranyfóliával tettük még nemesebbé. Az eredmény egy elegáns, letisztult kiadvány lett.

ügyfélvélemény

„Rövid Oxygen Kalauzunk segítségével szerettük volna megismertetni vendégeinket szolgáltatásainkkal és gyakorlati segítséget nyújtani a nálunk töltött idő még kellemesebbé tételéhez. Az ügyfeleknek nagyon tetszett a katalógus, szívesen vették kézbe és lapozgatták. A Prime Rate-tel való együttműködésnek köszönhetően egy igazán exkluzív, a cég értékeit küllemében is megjelenítő kiadvány jött létre.”

Szonda Kornélia –
ügyvezető igazgató, Oxygen Naphegy Kft.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!