icon-park_earth

Az egészség megtérülő befektetés

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Oxygen Wellness, Fitness, Medical

kihívás

Az egészségmegőrzésben nagy szerepet játszanak a fitnesz-wellness egészség klubok, melyek közül az OXYGEN-csoport tagjai egyértelműen a prémium kategóriát képviselik. Az Oxygen Wellness Naphegy exkluzív szolgáltatáscsomagjai és az impozáns környezet megismertetésére bemutató anyagot készített. A kész grafikai állományhoz olyan külső megjelenést kellett terveznünk, amely első pillantásra tükrözi a magas színvonalat.

megoldás

Az elvárás az volt, hogy a katalógus ne csak látványában legyen rendkívüli, de azt megtapintva az ügyfél azonnal érzékelje, hogy nem átlagos minőséggel van dolga. Javaslatunkra a borítóra soft touch fólia került, mely karc- és ujjlenyomatmentes, emellett bársonyos tapintást kölcsönöz az anyagnak; a borító szövegét aranyfóliával tettük még nemesebbé. Az eredmény egy elegáns, letisztult kiadvány lett.

ügyfélvélemény

„Rövid Oxygen Kalauzunk segítségével szerettük volna megismertetni vendégeinket szolgáltatásainkkal és gyakorlati segítséget nyújtani a nálunk töltött idő még kellemesebbé tételéhez. Az ügyfeleknek nagyon tetszett a katalógus, szívesen vették kézbe és lapozgatták. A Prime Rate-tel való együttműködésnek köszönhetően egy igazán exkluzív, a cég értékeit küllemében is megjelenítő kiadvány jött létre.”

Szonda Kornélia –
ügyvezető igazgató, Oxygen Naphegy Kft.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek