icon-park_earth

Eddig csak álmodott róla?

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Budapest Bank

kihívás

Szinte már közhely, hogy az ügyfelekkel való kommunikáció egyik alapszabálya a szegmentált adatbázisra történő üzenetküldés. A Budapest Bank azon kevesek közé tartozik, akikkel ezt a gyakorlatban is sikerül megvalósítanunk. Privát kölcsön kampányában a tömegesen kiküldött egyszerű DM levél mellett a prémium ügyfeleknek egy megjelenésében is feltűnőbb formát kellett találnunk.

megoldás

A prémium kölcsön ajánlathoz az ügynökség megtervezte a kommunikációhoz illeszkedő kreatívot. A mi feladatunk az volt, hogy az ötletet a valóságban is működő papírmechanikaként megvalósítsuk, amihez digitális nyomdánk biztosította a hátteret. Végül sikerült olyan különleges DM-et készíteni, amelynek kinyitásakor egy térben megjelenő modern konyha látványa tárul elénk.

ügyfélvélemény

“A kreatív ügynökség rendkívül ötletes elgondolásának és a Prime Rate kreatív kivitelezésének köszönhetően egy olyan újabb emlékezetes megoldás született, mely merőben eltér a megszokott, egyszerű postai küldeményektől. A különleges levél hűen prezentálta Prémium Ajánlatunkat, és az ügyfelek tetszését is elnyerte.”

Bai Renáta – CRM kampánymenedzser

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek