icon-park_earth

Eddig csak álmodott róla?

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Budapest Bank

kihívás

Szinte már közhely, hogy az ügyfelekkel való kommunikáció egyik alapszabálya a szegmentált adatbázisra történő üzenetküldés. A Budapest Bank azon kevesek közé tartozik, akikkel ezt a gyakorlatban is sikerül megvalósítanunk. Privát kölcsön kampányában a tömegesen kiküldött egyszerű DM levél mellett a prémium ügyfeleknek egy megjelenésében is feltűnőbb formát kellett találnunk.

megoldás

A prémium kölcsön ajánlathoz az ügynökség megtervezte a kommunikációhoz illeszkedő kreatívot. A mi feladatunk az volt, hogy az ötletet a valóságban is működő papírmechanikaként megvalósítsuk, amihez digitális nyomdánk biztosította a hátteret. Végül sikerült olyan különleges DM-et készíteni, amelynek kinyitásakor egy térben megjelenő modern konyha látványa tárul elénk.

ügyfélvélemény

“A kreatív ügynökség rendkívül ötletes elgondolásának és a Prime Rate kreatív kivitelezésének köszönhetően egy olyan újabb emlékezetes megoldás született, mely merőben eltér a megszokott, egyszerű postai küldeményektől. A különleges levél hűen prezentálta Prémium Ajánlatunkat, és az ügyfelek tetszését is elnyerte.”

Bai Renáta – CRM kampánymenedzser

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!