icon-park_earth

Figyelem és tartalom fúziója

Fuze tea

Megrendelő

nyomdai partnereink: Coca-Cola HBC

kihívás

Mindig izgalmas kérdés, hogy mit lehet még kezdeni azzal az egy másodperc figyelemmel, amit az áruházi vizuális zajban kaphat egy termékkínáló. Hogyan érhető el, hogy az eladáshely adottságait kihasználva, előnnyé fordítva, egy másodperc helyett jóval több figyelmet szerezzünk? A feladat ismét az volt nyomdai csapatunk számára, hogy a prémium helyszínekre kerülő fadobozos kínálókat a lehető leglátványosabb koronákkal öltöztessük fel.

megoldás

Bármilyen lakkozás ma már nem számít újdonságnak. Ma már a csillogás is megszokott. Az új FuzeTea ízeket bemutató kínálópolc-koronákon ezért több megoldás ötvözete segíti a figyelemterelést. A famintás háttértől a gyümölcsökön át a termékfotóig minden elem textúralakkozást kapott a valósághű felületmegjelenítés érdekében. De nem álltunk meg itt, hanem különböző mértékben térbe is emeltük a fő motívumokat.

 

ügyfélvélemény

“Köszönjük a Prime Rate gyors és megszokottan magas minőségű munkáját. Ez a lakk- és kiemelés terv lett talán az eddigi leglátványosabb kínálópolc-koronánk. Köszönjük, hogy mindig számíthatunk a rugalmasságotokra és a lelkesedésetekre.”

Harmati Tamás – Marketing Asset Manager

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek