icon-park_earth

Harapj
bele!

Harapj bele!

Innovatív nyomdai megoldások: Harapj bele!
Videó lejátszása

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Costa Coffee

kihívás

Partnerünk egyik kávézója olyan környezetben üzemel, ahol 3 konkurens márka hasonló egysége látótávolságban megtalálható. Korábban szendvicsemberrel szórólapoztak – hagyományos módon -, ami az utóbbi időben már nem volt eléggé hatékony. Ügyfelünk célja a nyomtatott szóróanyaggal a közvetlen forgalomnövekedés, és az új vendégek beterelése mellett a konkurens üzletek törzsközönségének átcsábítása volt. 

Nyomdai megoldásaink között olyat kerestünk, ami a lehető leghatékonyabban tudja ezen célokat szolgálni, emellett költséghatékony és gyorsan kivitelezhető is.

megoldás

Olyan színes-szagos “szórólapot” szerettünk volna megalkotni, amely azonnal felkelti a célközönség figyelmét, és elősegíti a hagyományos osztogatási technika elhagyását. Arra törekedtünk, hogy a vásárlók számára izgalmas és szokatlan szóróanyagot hozzunk létre, amely elfeledteti a közvetlen sales tevékenységet.

A 3D UV lakk és a lézerstancolási technológia segítségével partnerünk étel-kínálatát élethű formában és méretben jelenítettük meg. Ezenfelül javaslatot tettünk a nyomtatott szóróanyag “tálalására” és a szórólapozási technikára is. Így értük el, hogy a vásárlók szívesen és szabadon válogassanak a nyomtatott sütemények között a baristának öltözött Costás munkatárs kosarából.

ügyfélvélemény

“Szimpla szórólapok helyett komplex folyamatot és valósághű termékmegjelenítést kaptunk. A megváltoztatott folyamatnak köszönhetően a szóróanyagokat visszavitték az üzletbe (ez további felhasználást tett lehetővé), ahelyett hogy  eldobtak volna az utcán, illetve azonnal érzékelhető 5%-os forgalom növekedést is realizáltunk az érintett napokon a két üzletben.”

Herjeczki Martin – Marketing Manager

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!