icon-park_earth

Harapj
bele!

Harapj bele!

Innovatív nyomdai megoldások: Harapj bele!
Videó lejátszása

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Costa Coffee

kihívás

Partnerünk egyik kávézója olyan környezetben üzemel, ahol 3 konkurens márka hasonló egysége látótávolságban megtalálható. Korábban szendvicsemberrel szórólapoztak – hagyományos módon -, ami az utóbbi időben már nem volt eléggé hatékony. Ügyfelünk célja a nyomtatott szóróanyaggal a közvetlen forgalomnövekedés, és az új vendégek beterelése mellett a konkurens üzletek törzsközönségének átcsábítása volt. 

Nyomdai megoldásaink között olyat kerestünk, ami a lehető leghatékonyabban tudja ezen célokat szolgálni, emellett költséghatékony és gyorsan kivitelezhető is.

megoldás

Olyan színes-szagos “szórólapot” szerettünk volna megalkotni, amely azonnal felkelti a célközönség figyelmét, és elősegíti a hagyományos osztogatási technika elhagyását. Arra törekedtünk, hogy a vásárlók számára izgalmas és szokatlan szóróanyagot hozzunk létre, amely elfeledteti a közvetlen sales tevékenységet.

A 3D UV lakk és a lézerstancolási technológia segítségével partnerünk étel-kínálatát élethű formában és méretben jelenítettük meg. Ezenfelül javaslatot tettünk a nyomtatott szóróanyag “tálalására” és a szórólapozási technikára is. Így értük el, hogy a vásárlók szívesen és szabadon válogassanak a nyomtatott sütemények között a baristának öltözött Costás munkatárs kosarából.

ügyfélvélemény

“Szimpla szórólapok helyett komplex folyamatot és valósághű termékmegjelenítést kaptunk. A megváltoztatott folyamatnak köszönhetően a szóróanyagokat visszavitték az üzletbe (ez további felhasználást tett lehetővé), ahelyett hogy  eldobtak volna az utcán, illetve azonnal érzékelhető 5%-os forgalom növekedést is realizáltunk az érintett napokon a két üzletben.”

Herjeczki Martin – Marketing Manager

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek