icon-park_earth

Hidd el, lehetséges!

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Budapest Bank

kihívás

Szinte már közhelyszámba megy, amikor arról beszélünk, hogy napjainkban milyen nehéz hatásos marketinganyagot kitalálni. A Budapest Bank is szembesül ezzel a ténnyel kampányainak tervezésekor. Prémium Kölcsön ajánlatukat is figyelemfelkeltő köntösbe szerették volna öltöztetni, melyhez a bank ügynöksége – az ATL felületekhez igazodva – görkorcsolyás kreatívot tervezett.

megoldás

Mi kölcsönöz egyedi formai megjelenést egy görkorcsolya képének és hogyan lehet visszaadni azt a gördülékenységet, amit egy TV reklámban könnyedén lehet érzékeltetni? Többféle elképzelés született nyomdánkban, melyek közül a nyertes egy valódi cipőfűzős megoldás lett. A DM-levelet összefűző és a görkorit élővé varázsoló ötlet nem csak tetszést aratott, de igazán emlékezetes is maradt a bank ügyfeleinek körében.

ügyfélvélemény

“A DM-levél lekövetése során egyértelműen azt a visszajelzést kaptuk, hogy a Bank ügyfeleinek nagyon tetszett a szokatlan, játékos megoldás és külön értékelték a kreatív megjelenést. A kampány eredményei teljesítették a kitűzött célokat, ami nagyban köszönhető, hogy ügyfeleink teljeskörű tájékoztatását egy olyan figyelemfelkeltő kreatív anyagban sikerült megvalósítani, mely valóban eredményesen tudott hozzájárulni a teljes kampány sikeréhez.”

Bodrogi Sándor – CRM kampánymenedzser, Budapest Bank Zrt.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek