icon-park_earth

Hidd el, lehetséges!

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Budapest Bank

kihívás

Szinte már közhelyszámba megy, amikor arról beszélünk, hogy napjainkban milyen nehéz hatásos marketinganyagot kitalálni. A Budapest Bank is szembesül ezzel a ténnyel kampányainak tervezésekor. Prémium Kölcsön ajánlatukat is figyelemfelkeltő köntösbe szerették volna öltöztetni, melyhez a bank ügynöksége – az ATL felületekhez igazodva – görkorcsolyás kreatívot tervezett.

megoldás

Mi kölcsönöz egyedi formai megjelenést egy görkorcsolya képének és hogyan lehet visszaadni azt a gördülékenységet, amit egy TV reklámban könnyedén lehet érzékeltetni? Többféle elképzelés született nyomdánkban, melyek közül a nyertes egy valódi cipőfűzős megoldás lett. A DM-levelet összefűző és a görkorit élővé varázsoló ötlet nem csak tetszést aratott, de igazán emlékezetes is maradt a bank ügyfeleinek körében.

ügyfélvélemény

“A DM-levél lekövetése során egyértelműen azt a visszajelzést kaptuk, hogy a Bank ügyfeleinek nagyon tetszett a szokatlan, játékos megoldás és külön értékelték a kreatív megjelenést. A kampány eredményei teljesítették a kitűzött célokat, ami nagyban köszönhető, hogy ügyfeleink teljeskörű tájékoztatását egy olyan figyelemfelkeltő kreatív anyagban sikerült megvalósítani, mely valóban eredményesen tudott hozzájárulni a teljes kampány sikeréhez.”

Bodrogi Sándor – CRM kampánymenedzser, Budapest Bank Zrt.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!