icon-park_earth

Hol terem
a barátság?

Hol terem a barátság?

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács

kihívás

A könyvnyomtatás egyike a legrégebbi, és talán az egyik legtöbb technológiai újításon, fejlődésen átment nyomdai szolgáltatásnak. Évente több mint tízezer könyv jelenik meg közel harmincmillió példányban Magyarországon. Ebben a könyváradatban kell egy-egy könyvet úgy megjelentetni, hogy tartalmán túl külalakjával is felhívja a figyelmet. Komoly kihívás volt nyomdánk számára tehát a feladat, melyet a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács fogalmazott meg számunkra.

megoldás

Ifjúságvédelmi tevékenységükhöz kapcsolódó oktató célzatú meséit kellett egy színvonalas könyvben megszerkeszteni. Abban az irányban gondolkodtunk, hogy a gyermekek számára olyan szerethető mesekönyv szülessen, melyet nemcsak olvasni tudnak, hanem játszani is vele. A szereplők “kiléptek” a történetből, a varázsfóliára elkészített figurákkal megeleveníthetővé váltak az izgalmas történetek.

ügyfélvélemény

“Az NBT célja az volt, hogy segítsen a szülőknek, pedagógusoknak a gyerekekkel való kommunikációban olyan kényes témákban, ahol áldozattá vagy elkövetővé válás alanyai lehetnek. Diószegi Judit történeteit Koncsek János álmodta vicces rajzaival mesés környezetbe. A Prime Rate-nek köszönhetően megtaláltuk azt a megoldást, melynek segítségével a szorgos gyermekkezek életre kelthetik a történeteket. Bízunk abban, hogy az így szerzett maradandó élmények segítik majd a gyerekeket nehézségeik megoldásában.”

Gratzer-Sövényházy Edit r. ezredes – főosztályvezető

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!