icon-park_earth

Hol terem
a barátság?

Hol terem a barátság?

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács

kihívás

A könyvnyomtatás egyike a legrégebbi, és talán az egyik legtöbb technológiai újításon, fejlődésen átment nyomdai szolgáltatásnak. Évente több mint tízezer könyv jelenik meg közel harmincmillió példányban Magyarországon. Ebben a könyváradatban kell egy-egy könyvet úgy megjelentetni, hogy tartalmán túl külalakjával is felhívja a figyelmet. Komoly kihívás volt nyomdánk számára tehát a feladat, melyet a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács fogalmazott meg számunkra.

megoldás

Ifjúságvédelmi tevékenységükhöz kapcsolódó oktató célzatú meséit kellett egy színvonalas könyvben megszerkeszteni. Abban az irányban gondolkodtunk, hogy a gyermekek számára olyan szerethető mesekönyv szülessen, melyet nemcsak olvasni tudnak, hanem játszani is vele. A szereplők “kiléptek” a történetből, a varázsfóliára elkészített figurákkal megeleveníthetővé váltak az izgalmas történetek.

ügyfélvélemény

“Az NBT célja az volt, hogy segítsen a szülőknek, pedagógusoknak a gyerekekkel való kommunikációban olyan kényes témákban, ahol áldozattá vagy elkövetővé válás alanyai lehetnek. Diószegi Judit történeteit Koncsek János álmodta vicces rajzaival mesés környezetbe. A Prime Rate-nek köszönhetően megtaláltuk azt a megoldást, melynek segítségével a szorgos gyermekkezek életre kelthetik a történeteket. Bízunk abban, hogy az így szerzett maradandó élmények segítik majd a gyerekeket nehézségeik megoldásában.”

Gratzer-Sövényházy Edit r. ezredes – főosztályvezető

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek