icon-park_earth

Hölgyek
és a természet-tudomány

Hölgyek és a természet-tudomány

Megrendelő

Hölgyek és a természettudomány

kihívás

A munkaerőhiány leküzdésére egyre több munkaadó próbál lépéseket tenni. Magyarországi vezető nagyvállalatok (Budapesti Elektromos Művek; Hauni Hungária Kft; Henkel Magyarország; Siemens ZRt; BASF; Német-Magyar ipari és kereskedelmi kamara) összefogtak és középiskolás lányok számára szerveztek egy természettudományos orientációs roadshowt. A rendezvénysorozat célja az volt, hogy szimpatikussá tegyék a természettudományos pályát és segítsenek a lányoknak megtalálni a hozzájuk illő hivatást.

 

megoldás

A cégek emlékeztetőként mindenképpen valami emlékezetes és csajos apróságot szerettek volna ajándékozni, s a Prime Rate nyomda az egyeztetéseket és tervezést követően el is készítette azt. A lányok egy mozaik technikával készült, egyedi borítós kis noteszt kaptak, így mindnyájan kiválaszthatták a nekik legjobban tetsző példányt. A belső oldalakra a szervező cégek ismertetése és üzenete került; majd praktikus, napi feladatokat segítő oldalak és jegyzetek következtek. Játékosságot egy mobil mozi állvánnyal sikerült a noteszbe csempészni, a szabad jegyzetoldalakon pedig motiváló idézetek kaptak helyet.

ügyfélvélemény

„Hosszas fejtörést okozott számunkra, hogy online világunkban, milyen kézzel fogható, kedves mégis hasznos ajándékkal lephetnénk meg az érdeklődő fiatal lányokat. A Prime Rate-től kapott számos kreatív ötlet nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végül a látogatóknak egy jól használható és hosszú távon is értéket képviselő, egyedi ajándékot adhattunk. Különösen nagy sikert aratott a noteszek borító grafikája, melyek között nem volt két egyforma.”

Horváth Vanda – BASF PR manager

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek