icon-park_earth

Hölgyek
és a természet-tudomány

Hölgyek és a természet-tudomány

Megrendelő

Hölgyek és a természettudomány

kihívás

A munkaerőhiány leküzdésére egyre több munkaadó próbál lépéseket tenni. Magyarországi vezető nagyvállalatok (Budapesti Elektromos Művek; Hauni Hungária Kft; Henkel Magyarország; Siemens ZRt; BASF; Német-Magyar ipari és kereskedelmi kamara) összefogtak és középiskolás lányok számára szerveztek egy természettudományos orientációs roadshowt. A rendezvénysorozat célja az volt, hogy szimpatikussá tegyék a természettudományos pályát és segítsenek a lányoknak megtalálni a hozzájuk illő hivatást.

 

megoldás

A cégek emlékeztetőként mindenképpen valami emlékezetes és csajos apróságot szerettek volna ajándékozni, s a Prime Rate nyomda az egyeztetéseket és tervezést követően el is készítette azt. A lányok egy mozaik technikával készült, egyedi borítós kis noteszt kaptak, így mindnyájan kiválaszthatták a nekik legjobban tetsző példányt. A belső oldalakra a szervező cégek ismertetése és üzenete került; majd praktikus, napi feladatokat segítő oldalak és jegyzetek következtek. Játékosságot egy mobil mozi állvánnyal sikerült a noteszbe csempészni, a szabad jegyzetoldalakon pedig motiváló idézetek kaptak helyet.

ügyfélvélemény

„Hosszas fejtörést okozott számunkra, hogy online világunkban, milyen kézzel fogható, kedves mégis hasznos ajándékkal lephetnénk meg az érdeklődő fiatal lányokat. A Prime Rate-től kapott számos kreatív ötlet nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végül a látogatóknak egy jól használható és hosszú távon is értéket képviselő, egyedi ajándékot adhattunk. Különösen nagy sikert aratott a noteszek borító grafikája, melyek között nem volt két egyforma.”

Horváth Vanda – BASF PR manager

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!