icon-park_earth

„…jó szóval oktasd, játszani is engedd…!”

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Dornyay Béla Múzeum

kihívás

A Dornyay Béla Múzeum nemcsak Salgótarján és környéke „kincseinek” ad otthont, de küldetésének vallja az odalátogatók, mindenekelőtt a gyerekek edukálását is. Ezen koncepció keretében álmodták meg a „Középkori templomok és várak Nógrád megyében” című foglalkoztató füzetüket. De miként lehet online világunkban vonzóvá tenni egy hagyományos feladatlapot?

megoldás

Fontos volt, hogy a kiadvány tartalma és külleme több korosztály számára is figyelemfelkeltő legyen. Az izgalmas feladatok és a látványos grafika a múzeum kreativitását dicséri, míg a füzetborító 3D UV-lakkos felületnemesítése, a lézervágott, söralátét kartonból készített kis papírvár ötlete és a kivitelezés a Prime Rate Nyomda nevéhez fűződik.

ügyfélvélemény

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Dornyay Béla Múzeum és a Prime Rate nyomda kreatív együttműködésének köszönhetően létrejött egy komplett múzeumpedagógiai kiadvány, melyet a múzeum virtuális kiállítása tesz teljessé. A füzet és a könnyen összeállítható, kiszínezhető, játékfigurákkal benépesíthető papírvár óriási sikert aratott a kisiskolások körében.”

Dr. Shah Gabriella – múzeumigazgató

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!