icon-park_earth

„…jó szóval oktasd, játszani is engedd…!”

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Dornyay Béla Múzeum

kihívás

A Dornyay Béla Múzeum nemcsak Salgótarján és környéke „kincseinek” ad otthont, de küldetésének vallja az odalátogatók, mindenekelőtt a gyerekek edukálását is. Ezen koncepció keretében álmodták meg a „Középkori templomok és várak Nógrád megyében” című foglalkoztató füzetüket. De miként lehet online világunkban vonzóvá tenni egy hagyományos feladatlapot?

megoldás

Fontos volt, hogy a kiadvány tartalma és külleme több korosztály számára is figyelemfelkeltő legyen. Az izgalmas feladatok és a látványos grafika a múzeum kreativitását dicséri, míg a füzetborító 3D UV-lakkos felületnemesítése, a lézervágott, söralátét kartonból készített kis papírvár ötlete és a kivitelezés a Prime Rate Nyomda nevéhez fűződik.

ügyfélvélemény

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Dornyay Béla Múzeum és a Prime Rate nyomda kreatív együttműködésének köszönhetően létrejött egy komplett múzeumpedagógiai kiadvány, melyet a múzeum virtuális kiállítása tesz teljessé. A füzet és a könnyen összeállítható, kiszínezhető, játékfigurákkal benépesíthető papírvár óriási sikert aratott a kisiskolások körében.”

Dr. Shah Gabriella – múzeumigazgató

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek