icon-park_earth

Kalkulálj és takarékos-kodj!

Kalkulálj és takarékoskodj!

Megrendelő

nyomdai partnereink: Aranykor önkéntes nyugdíjpénztár

kihívás

A nyugdíj-előtakarékosság fontossága ugyan köztudott, a kommunikációs nehézségek miatt azonban az emberek többsége mégis tájékozatlan ebben a kérdésben. Az Aranykor felismerve ezt a problémát, olyan kalkulátor legyártásával bízott meg minket, amellyel könnyű láthatóvá tenni a megtakarítás várható eredményét. Az eszköznek a használhatóságon túl egyszerűnek, mégis látványosnak kellett lennie.

megoldás

A megbízó az online elérhető kalkulátora alapján az adatok “kézzel fogható” jól áttekinthető megjelenítéséhez nyomdánktól várt ötleteket. Egyszerű, de kézenfekvő „csúszkás” mechanikát javasoltunk, amelyen az életkor függvényében jelennek meg a megtakarítási lehetőségek és egyéb információk. A kalkulátornak köszönhetően, a felhasználó a saját életkorára vonatkozó adatokra tud koncentrálni, így az üzenet kommunikálása különösen hatékony.

ügyfélvélemény

„A Prime Rate-tel együttműködve egy nagyon hasznos, egyben tetszetős kalkulációs „eszközt” sikerült kialakítanunk. Főleg az ügyfélszolgálatos kollégák használják, akik a kalkulátorral azonnal szemléltetni is tudják a lehetőségeket. Akár a már meglévő tagság körében – ha egy érdeklődő a tagdíjvállalás módosításán gondolkodik – akár egy új pénztári tagság indításánál hasznos segítség lehet ez a kalkulátor.”

Szegfű Ivett – ügyfélkapcsolati vezető helyettes

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek