icon-park_earth

Kalkulálj és takarékos-kodj!

Kalkulálj és takarékoskodj!

Megrendelő

nyomdai partnereink: Aranykor önkéntes nyugdíjpénztár

kihívás

A nyugdíj-előtakarékosság fontossága ugyan köztudott, a kommunikációs nehézségek miatt azonban az emberek többsége mégis tájékozatlan ebben a kérdésben. Az Aranykor felismerve ezt a problémát, olyan kalkulátor legyártásával bízott meg minket, amellyel könnyű láthatóvá tenni a megtakarítás várható eredményét. Az eszköznek a használhatóságon túl egyszerűnek, mégis látványosnak kellett lennie.

megoldás

A megbízó az online elérhető kalkulátora alapján az adatok “kézzel fogható” jól áttekinthető megjelenítéséhez nyomdánktól várt ötleteket. Egyszerű, de kézenfekvő „csúszkás” mechanikát javasoltunk, amelyen az életkor függvényében jelennek meg a megtakarítási lehetőségek és egyéb információk. A kalkulátornak köszönhetően, a felhasználó a saját életkorára vonatkozó adatokra tud koncentrálni, így az üzenet kommunikálása különösen hatékony.

ügyfélvélemény

„A Prime Rate-tel együttműködve egy nagyon hasznos, egyben tetszetős kalkulációs „eszközt” sikerült kialakítanunk. Főleg az ügyfélszolgálatos kollégák használják, akik a kalkulátorral azonnal szemléltetni is tudják a lehetőségeket. Akár a már meglévő tagság körében – ha egy érdeklődő a tagdíjvállalás módosításán gondolkodik – akár egy új pénztári tagság indításánál hasznos segítség lehet ez a kalkulátor.”

Szegfű Ivett – ügyfélkapcsolati vezető helyettes

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!