icon-park_earth

Minden egy helyen!

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Cofidis

kihívás

A Cofidis Magyarország munkatársai törekszenek arra, hogy a hitelfelvételt követően se engedjék el ügyfeleik kezét, hiszen számtalan kérdés vetődhet fel a törlesztés ideje alatt. Ehhez szerettek volna egy praktikus, informatív anyagot adni a Megújuló Hitelt igénylő ügyfeleik kezébe, amely segítheti őket abban, hogy a lehető legtöbb kérdésükre azonnal választ kapjanak. Ehhez kellett egy hatékony, jó marketingeszközt terveznünk, amit végül ofszet nyomtatással gyártottunk le.

megoldás

Megoldásként egy határozottan tagolt tartalmú, regiszteres füzetet ötvöztünk mappa funkcióval. Az első oldalakon a regiszteres megoldás segítségével az ügyfél azonnal a számára aktuális információkhoz tud lapozni, nem kell a teljes tartalmat átböngésznie, hogy választ találjon. Valamint hátul, a mappa részben egy helyen tárolhatja hitelszerződését és a kapcsolódó iratokat.

ügyfélvélemény

“A Prime Rate nyomdának hála, sikerült egy rendkívül kreatív megoldással elérni, hogy a tájékoztató füzet vége mappaként funkcionál a szerződés tárolására, így mindig kéznél lehet, ha esetleg ügyintézés során szüksége van rá az ügyfélnek.”

Lukácsi Balázs – Marketing munkatárs

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek