icon-park_earth

Mindenki másfajta meghívót kapott…

Megrendelő

Wolters Kluwer

kihívás

A Wolters Kluwer kiadó legrangosabb, évente megszervezett rendezvénye a Jogi Konferencia. A cég életében rendkívüli jelentőséggel bír, hogy ezen a szakma minden tagja képviseltesse magát. Olyan meghívóra van tehát szükség, ami a sokféle terület számára egyaránt vonzóvá teszi az eseményt, a címzettek érzékelik a konferencia súlyát és elfogadják a meghívást.

megoldás

Az idén a különböző szegmensek felé különböző módon, de az egységes arculatot megtartva szerették volna az eseményt kommunikálni, így a szegmentált marketing jelentette az ideális megoldást. Az egyszerű postai meghívó helyett három fajta figyelemfelkeltő, a releváns üzenetet hangsúlyozó, kreatív konstrukció készült. A három csoport más-más témát fókuszba állító üzenetet kapott, melyeket aztán a konferencián átadott mappa foglalt össze.

ügyfélvélemény

„Az éves Wolters Kluwer konferencia megszervezése mindig nagy terhet ró ránk, és különösen fontos számunkra, hogy minél több terület szakmai képviselője elfogadja meghívásunkat. A szegmentált adatbázisra történt meghívóküldés, és annak kreatív megvalósítása jó ötletnek bizonyult, nagyon tetszett minden résztvevőnek.”

Balogh Julianna – marketingvezető

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek