icon-park_earth

Mindenki másfajta meghívót kapott…

Megrendelő

Wolters Kluwer

kihívás

A Wolters Kluwer kiadó legrangosabb, évente megszervezett rendezvénye a Jogi Konferencia. A cég életében rendkívüli jelentőséggel bír, hogy ezen a szakma minden tagja képviseltesse magát. Olyan meghívóra van tehát szükség, ami a sokféle terület számára egyaránt vonzóvá teszi az eseményt, a címzettek érzékelik a konferencia súlyát és elfogadják a meghívást.

megoldás

Az idén a különböző szegmensek felé különböző módon, de az egységes arculatot megtartva szerették volna az eseményt kommunikálni, így a szegmentált marketing jelentette az ideális megoldást. Az egyszerű postai meghívó helyett három fajta figyelemfelkeltő, a releváns üzenetet hangsúlyozó, kreatív konstrukció készült. A három csoport más-más témát fókuszba állító üzenetet kapott, melyeket aztán a konferencián átadott mappa foglalt össze.

ügyfélvélemény

„Az éves Wolters Kluwer konferencia megszervezése mindig nagy terhet ró ránk, és különösen fontos számunkra, hogy minél több terület szakmai képviselője elfogadja meghívásunkat. A szegmentált adatbázisra történt meghívóküldés, és annak kreatív megvalósítása jó ötletnek bizonyult, nagyon tetszett minden résztvevőnek.”

Balogh Julianna – marketingvezető

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!