icon-park_earth

Mitől „szexi” egy szerszám-katalógus?

Mitől „szexi” egy szerszámkatalógus?

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: FÉTIS

kihívás

A hagyományos termékkatalógusok nagy hátránya, hogy az aktuális árakról és akciókról nem tájékoztatják az olvasót. A Fétis szerszámáruház korábbi magazinjai is elég hamar a fiókban végezték. Hogyan lehet a szakik és kereskedők érdeklődését úgy fenntartani, hogy rendszeresen elővegyék a kiadványt?

megoldás

Egy nyomtatott felületen kellett megjeleníteni havonta megújuló izgalmas tartalmat az aktuális akciókkal együtt. Egy mobilalkalmazás segítségével lengén öltözött csinos lányok mutatják be a Fétis aktuális havi promócióit, ugyanazon a magazinborítón. Sőt „miss december” ajánlata egy gombnyomással azonnal meg is rendelhető a mobilról, de akár a korábbi „címlapfotók” is visszalapozhatóak.

ügyfélvélemény

“A teljes, újsággal rendelkező vásárlókörünknek nagyjából 5%-a használja. Tetszik a partnerkörnek, de még a használata messze nem aktív a gyakorlatban. Nagyon komoly értékesítői kommunikáció és gyakori cselekvés szükséges hozzá, hogy a frissülő tartalom folyamatosan igényt generáljon. Még újszerű alkalmazás (a vásárlóink nagy részének), a tényleges eredményesség kimutathatósága több időt vesz majd igénybe.”

Győrik Magdaléna – értékesítési koordinátor

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!