icon-park_earth

Mitől „szexi” egy szerszám-katalógus?

Mitől „szexi” egy szerszámkatalógus?

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: FÉTIS

kihívás

A hagyományos termékkatalógusok nagy hátránya, hogy az aktuális árakról és akciókról nem tájékoztatják az olvasót. A Fétis szerszámáruház korábbi magazinjai is elég hamar a fiókban végezték. Hogyan lehet a szakik és kereskedők érdeklődését úgy fenntartani, hogy rendszeresen elővegyék a kiadványt?

Ezt a kérdést tette fel nyomdánk marketinges csapata, és végül számos kreatív ötlet alapján megszületett a megoldás, amely hatékonyan ötvözte a klasszikus és modern technológiákat.

megoldás

Egy nyomtatott felületen kellett megjeleníteni havonta megújuló izgalmas tartalmat az aktuális akciókkal együtt. Egy mobilalkalmazás segítségével lengén öltözött csinos lányok mutatják be a Fétis aktuális havi promócióit, ugyanazon a magazinborítón. Sőt „Miss December” ajánlata egy gombnyomással azonnal meg is rendelhető a mobilról, de akár a korábbi „címlapfotók” is visszalapozhatóak.

ügyfélvélemény

“A teljes, újsággal rendelkező vásárlókörünknek nagyjából 5%-a használja. Tetszik a partnerkörnek, de még a használata messze nem aktív a gyakorlatban. Nagyon komoly értékesítői kommunikáció és gyakori cselekvés szükséges hozzá, hogy a frissülő tartalom folyamatosan igényt generáljon. Még újszerű alkalmazás (a vásárlóink nagy részének), a tényleges eredményesség kimutathatósága több időt vesz majd igénybe.”

Győrik Magdaléna – értékesítési koordinátor

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!