icon-park_earth

Nem csak borkedve-lőknek

Megrendelő

Borkultúra

kihívás

Évről éve igazi kihívás tetszetős, jól használható, ráadásul az ajándékozóra emlékeztető meglepetést kitalálni ügyfeleink számára. A Magyar Szőlő- és Borkultúra az ajándékbor kiegészítőjeként rendszeresen egy „drop stoppal” lepi meg üzleti partnereit. A csepegésgátló borkiöntőkorong igazán egyedi konstrukció, de hogy mégse váljék megszokott gesztussá, a formátum megújítása mellett döntöttek.

 

megoldás

Azt kérték, hogy a „csomagolás” az ajándék szerves részéül szolgáljon, és a céglogó is látható legyen. Az igényeknek megfelelően, nyomdai csapatunk megalkottunk egy, a vállalat logóját idéző kerek tokot, amelybe drop stop korong könnyen belehelyezhető. A palack nyakára egy kis szalaggal felerősítve méltó megjelenést ad az ajándéknak, de karácsonyfadíszként is nagyszerűen mutat.

ügyfélvélemény

„A Prime Rate által kitalált és elkészített „csomagolás” kiegészítő funkciót kölcsönzött a már évek óta ismert és szeretett drop stopunknak. Egy üveg jó bor ezzel a dísszel egyedi ajándékká válik. Univerzális megoldás, mivel a szalag színétől függően minden alkalomhoz illik; karácsonykor zöld szalaggal a fenyőfára tehetjük, húsvétkor pedig különböző vidám színeket használhatunk.”

OLÁH Rita – PR és kommunikáció

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek