icon-park_earth

Nem csak borkedve-lőknek

Megrendelő

Borkultúra

kihívás

Évről éve igazi kihívás tetszetős, jól használható, ráadásul az ajándékozóra emlékeztető meglepetést kitalálni ügyfeleink számára. A Magyar Szőlő- és Borkultúra az ajándékbor kiegészítőjeként rendszeresen egy „drop stoppal” lepi meg üzleti partnereit. A csepegésgátló borkiöntőkorong igazán egyedi konstrukció, de hogy mégse váljék megszokott gesztussá, a formátum megújítása mellett döntöttek.

 

megoldás

Azt kérték, hogy a „csomagolás” az ajándék szerves részéül szolgáljon, és a céglogó is látható legyen. Az igényeknek megfelelően, nyomdai csapatunk megalkottunk egy, a vállalat logóját idéző kerek tokot, amelybe drop stop korong könnyen belehelyezhető. A palack nyakára egy kis szalaggal felerősítve méltó megjelenést ad az ajándéknak, de karácsonyfadíszként is nagyszerűen mutat.

ügyfélvélemény

„A Prime Rate által kitalált és elkészített „csomagolás” kiegészítő funkciót kölcsönzött a már évek óta ismert és szeretett drop stopunknak. Egy üveg jó bor ezzel a dísszel egyedi ajándékká válik. Univerzális megoldás, mivel a szalag színétől függően minden alkalomhoz illik; karácsonykor zöld szalaggal a fenyőfára tehetjük, húsvétkor pedig különböző vidám színeket használhatunk.”

OLÁH Rita – PR és kommunikáció

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!