icon-park_earth

Nyiss ki egy újabb ablakot!

Megrendelő

nyomdai partnereink: BeSweet

kihívás

A Kék Madár Alapítvány által létrehozott BeSweet Csokoládémanufaktúra az online termékforgalmazás egészen egyedi szereplője. Hitvallásuk középpontjában a megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő személyek munkaerőpiaci integrációja áll. Ügynökségükkel, a Skyrocket Grouppal egy izgalmas formájú, műanyagmentes adventi kalendáriumot terveztek, melynek minden eleme papírból készül, a környezettudatosság jegyében.

 

megoldás

Az ügynökség álmodta meg a kalendárium háromszög formáját két változatban, egy mesebeli havas hegycsúcs és egy skandináv stílust idéző fenyőfa grafikával. A megfelelő alapanyag-választás, a vágások méretezése, a perforáció és a stancolás a Prime Rate feladata volt. A megrendelő elképzelését a budapesti nyomda lézerstancolója (Motion Cutter) váltotta valóra, mellyel még a papír csokitálca apró bevágásai is könnyedén elkészültek.

ügyfélvélemény

„A projekt három részvevője kiválóan működött együtt, mindenki hozzátette a maga tudását. Így jöhetett létre ez, a piacon kuriózumnak számító gyönyörű adventi kalendárium-páros. Nagyszerű megoldásnak bizonyult a lézerstancolás, a megnyomott íveket kiterítve szállította le a Prime Rate. Így megvalósulhatott az a törekvés is, hogy kalendáriumokat a megváltozott munkaképességű kollégáink állíthatták össze.”

Csőke József – operatív munkatárs

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!