icon-park_earth

Nyiss ki egy újabb ablakot!

Megrendelő

nyomdai partnereink: BeSweet

kihívás

A Kék Madár Alapítvány által létrehozott BeSweet Csokoládémanufaktúra az online termékforgalmazás egészen egyedi szereplője. Hitvallásuk középpontjában a megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő személyek munkaerőpiaci integrációja áll. Ügynökségükkel, a Skyrocket Grouppal egy izgalmas formájú, műanyagmentes adventi kalendáriumot terveztek, melynek minden eleme papírból készül, a környezettudatosság jegyében.

 

megoldás

Az ügynökség álmodta meg a kalendárium háromszög formáját két változatban, egy mesebeli havas hegycsúcs és egy skandináv stílust idéző fenyőfa grafikával. A megfelelő alapanyag-választás, a vágások méretezése, a perforáció és a stancolás a Prime Rate feladata volt. A megrendelő elképzelését a budapesti nyomda lézerstancolója (Motion Cutter) váltotta valóra, mellyel még a papír csokitálca apró bevágásai is könnyedén elkészültek.

ügyfélvélemény

„A projekt három részvevője kiválóan működött együtt, mindenki hozzátette a maga tudását. Így jöhetett létre ez, a piacon kuriózumnak számító gyönyörű adventi kalendárium-páros. Nagyszerű megoldásnak bizonyult a lézerstancolás, a megnyomott íveket kiterítve szállította le a Prime Rate. Így megvalósulhatott az a törekvés is, hogy kalendáriumokat a megváltozott munkaképességű kollégáink állíthatták össze.”

Csőke József – operatív munkatárs

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek