icon-park_earth

Egzotikus egyediség prémium kivitelben

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Lyreco

kihívás

A legtöbb cég portfóliójában van néhány kiemelt termék/szolgáltatás, melyeknek marketingje különösen nagy hangsúlyt kap. A Nespresso Professional termékeket forgalmazó Lyreco exkluzív kávéválogatásának – köztük három egzotikus különlegességnek – bemutatására brosúrát szeretett volna készíttetni. Feladatunk az volt, hogy prémium megjelenést adjunk a felső kategóriás termékeknek.

megoldás

A szokványos, vékony papírra nyomott, egyszerű megjelenésű szórólap helyett valami különlegeset vártak tőlünk. A brosúra így 350 grammos, vastag műnyomópapírra készült, matt fóliázva. A megbízótól kapott egzotikus grafikán nagyszerűen mutatott a 3D UV-lakk felületnemesítés, melyet strukturáltunk is, hogy még különlegesebb hatást érjünk el.

ügyfélvélemény

„A Prime Rate által megvalósított brosúra nemcsak gyönyörű lett, de külső megjelenése híven tükrözi termékeink magas színvonalát is. A „szórólap” sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy partnereink megőrizték és többen közülük díszként tették ki asztalukra. Többszöri utánnyomást kellett belőle rendelnünk, mivel pillanatok alatt elfogyott.”

Szelle Diána – Lyreco

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek