icon-park_earth

Egzotikus egyediség prémium kivitelben

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Lyreco

kihívás

A legtöbb cég portfóliójában van néhány kiemelt termék/szolgáltatás, melyeknek marketingje különösen nagy hangsúlyt kap. A Nespresso Professional termékeket forgalmazó Lyreco exkluzív kávéválogatásának – köztük három egzotikus különlegességnek – bemutatására brosúrát szeretett volna készíttetni. Feladatunk az volt, hogy prémium megjelenést adjunk a felső kategóriás termékeknek.

megoldás

A szokványos, vékony papírra nyomott, egyszerű megjelenésű szórólap helyett valami különlegeset vártak tőlünk. A brosúra így 350 grammos, vastag műnyomópapírra készült, matt fóliázva. A megbízótól kapott egzotikus grafikán nagyszerűen mutatott a 3D UV-lakk felületnemesítés, melyet strukturáltunk is, hogy még különlegesebb hatást érjünk el.

ügyfélvélemény

„A Prime Rate által megvalósított brosúra nemcsak gyönyörű lett, de külső megjelenése híven tükrözi termékeink magas színvonalát is. A „szórólap” sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy partnereink megőrizték és többen közülük díszként tették ki asztalukra. Többszöri utánnyomást kellett belőle rendelnünk, mivel pillanatok alatt elfogyott.”

Szelle Diána – Lyreco

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!