icon-park_earth

Papírme-chanikás megoldás fillérekből

Papírmechanikás megoldás fillérekből

Videó lejátszása

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: BASF

kihívás

Korunk reklámanyag dömpingjében egyre nehezebb üzenetünket célba juttatni. Reklámanyagok esetében elengedhetetlen a kreatív, látványos megjelenés ahhoz, hogy a kiadvány ne kerüljön olvasatlanul a szemétbe. Az új BASF növényvédő szerek bemutatása – a Heaven reklámügynökség és a Prime Rate nyomda együttműködésének köszönhetően – igazán látványos lett, ráadásul ezt a formát a magas példányszám ellenére gazdaságos gyártási feltételekkel tudtuk kivitelezni.

megoldás

A reklámanyag utal a termékek lényegére: a védelemre. A négyoldalas, hosszúkás formájú prospektus belső oldalán egy, a védelmet szimbolizáló papírmechanikás napernyő nyílik ki. A grafika érzékelteti az időjárási szélsőségeket, káros környezeti hatásokat; a napernyő alatt pedig a termés megóvásához szükséges teendők olvashatóak. Papírmechanika tervezési tapasztalatainkkal segítettük a kreatív ötlet látványos megvalósítását.

ügyfélvélemény

„Az esernyős behúzással támogattuk a kitűzött eladási célok elérését mind az Opera New, mind pedig a Medax Top esetén. A partnerek visszajelzése a szóróanyaggal kapcsolatban nagyon pozitív volt.”

Vass Noémi – professional communication specialist

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek