icon-park_earth

Shell-kagyló tolltartó

Megrendelő

Shell logó

kihívás

Az ügyfélmegtartás és ehhez a hatékony eszközök megtalálása mindig nagy kihívás. A Shell Hungary Zrt. Commercial Road Transport üzletága márkahűség-építés kapcsán kamionos ügyfelei számára egy új szolgáltatást vezetett be a piacra, amelyhez valami igazán „ütős” promóciót tervezett. A megrendelő kérése az volt, hogy a partnereknek osztogatható eszköz legyen jól használható, tetszetős, kreatív, és kagyló formájú.

megoldás

A feladat nehézsége abban állt, hogy miként lehet az új szolgáltatás részleteit egy kicsiny papíreszközön megjeleníteni. A Prime Rate kreatív grafikusa tervezett egy Shell-kagyló formájú 3D puzzle tolltartót, a papírba gravírozott QR-kóddal, amit beolvasva a Shell oldalára irányította a szolgáltatás iránt érdeklődőt. A promóciós termék tartós, fa hatású kartonból, lézervágással készült.

ügyfélvélemény

„A Prime Rate kreatív ötlete, a kagyló formájú tolltartó igen hatékony promóciós eszköznek bizonyult. Ügyfeleink rendezvényeinken kaphatták ajándékba, illetve megtalálhatták a Navigátorvilág szakmai magazinba behúzva. A legátütőbb sikert mégis a Hajdúszoboszlón megrendezett kamionos fesztiválon aratta, ahol a résztvevők gyerekei színező versenyen dekorálhatták ki a Shell kagylót.”

Bodosi Gabriella – CRT Marketing Manager

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek