icon-park_earth

Szalon-cukor kívül-belül, mégis meghívó. Mi az?

Szaloncukor kívül-belül, mégis meghívó. Mi az?

Megrendelő

PrimeRate nyomdai szolgáltatások

kihívás

Magától értetődő, hogy nyomdai szolgáltatóként a Prime Rate nyomda saját dolgozóinak az év végi partira névre szóló nyomtatott meghívót készít. A néhány éve alakult, kreatívügynökségként működő marketingcsoport 2018 karácsonyára egyedi kivitelű, meghívót alkotott. A terv az volt, hogy az év végi hajtásban a kollégákat egy kis ajándékkal ráhangolják az ünnepi alkalomra.

megoldás

A meghívónak tartalmaznia kellett a pár soros ügyvezetői köszöntőt, a partira vonatkozó tudnivalókat és az ajándékot. Kis szaloncukor formájú dobozt álmodtunk meg, rénszarvasos grafikával, mely néhány szem prémium szaloncukrot rejt. Lézerstancolónkkal (Motion Cutter) gyerekjáték volt a 280 dobozkát kivágni; majd összeállítottuk és a cukorral megtöltöttük valamennyit.

ügyfélvélemény

„Óriási örömet szerzett nekünk a cég ügyvezetése a szokatlan formájú meghívóval és persze a finom szaloncukorral. Igazán jó érzés tudni, hogy nemcsak üzleti partnereinket, de minket, dolgozókat is megbecsülnek, figyelnek ránk, és fontosnak tartják a csapatszellem erősítését. Újra meggyőződhettünk továbbá arról, hogy marketingeseink milyen kreatívak és tehetségesek.”

Tompa Róbert – gépkezelő, Prime Rate Kft.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!