icon-park_earth

Szalon-cukor kívül-belül, mégis meghívó. Mi az?

Szaloncukor kívül-belül, mégis meghívó. Mi az?

Megrendelő

PrimeRate nyomdai szolgáltatások

kihívás

Magától értetődő, hogy nyomdai szolgáltatóként a Prime Rate nyomda saját dolgozóinak az év végi partira névre szóló nyomtatott meghívót készít. A néhány éve alakult, kreatívügynökségként működő marketingcsoport 2018 karácsonyára egyedi kivitelű, meghívót alkotott. A terv az volt, hogy az év végi hajtásban a kollégákat egy kis ajándékkal ráhangolják az ünnepi alkalomra.

megoldás

A meghívónak tartalmaznia kellett a pár soros ügyvezetői köszöntőt, a partira vonatkozó tudnivalókat és az ajándékot. Kis szaloncukor formájú dobozt álmodtunk meg, rénszarvasos grafikával, mely néhány szem prémium szaloncukrot rejt. Lézerstancolónkkal (Motion Cutter) gyerekjáték volt a 280 dobozkát kivágni; majd összeállítottuk és a cukorral megtöltöttük valamennyit.

ügyfélvélemény

„Óriási örömet szerzett nekünk a cég ügyvezetése a szokatlan formájú meghívóval és persze a finom szaloncukorral. Igazán jó érzés tudni, hogy nemcsak üzleti partnereinket, de minket, dolgozókat is megbecsülnek, figyelnek ránk, és fontosnak tartják a csapatszellem erősítését. Újra meggyőződhettünk továbbá arról, hogy marketingeseink milyen kreatívak és tehetségesek.”

Tompa Róbert – gépkezelő, Prime Rate Kft.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek