icon-park_earth

Termék-információ elegánsan

Termékinformáció elegánsan

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Purina

kihívás

A Purina® PRO PLAN® egy szuper prémium állateledel, mely különlegesen válogatott tápanyagokat tartalmaz a célzott egészségügyi előnyökért. Az értékesítés során az a kérdés merült fel, hogy miként lehet egy, a különleges igényű kutyák számára kifejlesztett, magasabb árfekvésű kutyatápot a többi termék közül kiemelni. Fontos volt, hogy a zsúfolt állateledel kereskedésekben jól láthatóan, de elegáns formában jelenjen meg a termékreklám.

megoldás

A Purina® termékcsaládba tartozó állateledelek reklámjának megjelenítése központi szabályozás alapján csak kötött grafikai elemek figyelembevételével lehetséges. A Purina® Pro Plan® szórólapok számára elkészített asztalra vagy polcra kihelyezhető információs brosúratartó kivitelezésében mégis kaptunk némi szabadságot a mechanika tervezésében, így hoztuk létre ezt a zárt, elegáns megoldást.

ügyfélvélemény

A Prime Rate ötlete minden szempontból megfelel elvárásainknak. Olyan megoldás, amely bár figyelembe veszi a Purina® termékek megjelenítésének szigorú arculati szabályait, mégis híven tükrözi a Pro Plan® által képviselt magas minőséget. Az így kihelyezett leaflet minősége a vevő számára azt sugallja, hogy kedvencének kíváló minőségű összetevőkből készült, szuper prémium terméket választ.”

Szügyi Tamás – MDO Activation Specialist

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!