icon-park_earth

Termék-információ elegánsan

Termékinformáció elegánsan

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Purina

kihívás

A Purina® PRO PLAN® egy szuper prémium állateledel, mely különlegesen válogatott tápanyagokat tartalmaz a célzott egészségügyi előnyökért. Az értékesítés során az a kérdés merült fel, hogy miként lehet egy, a különleges igényű kutyák számára kifejlesztett, magasabb árfekvésű kutyatápot a többi termék közül kiemelni. Fontos volt, hogy a zsúfolt állateledel kereskedésekben jól láthatóan, de elegáns formában jelenjen meg a termékreklám.

megoldás

A Purina® termékcsaládba tartozó állateledelek reklámjának megjelenítése központi szabályozás alapján csak kötött grafikai elemek figyelembevételével lehetséges. A Purina® Pro Plan® szórólapok számára elkészített asztalra vagy polcra kihelyezhető információs brosúratartó kivitelezésében nyomdánk mégis kapott némi szabadságot a mechanika tervezésében, így hoztuk létre ezt a zárt, elegáns megoldást.

ügyfélvélemény

A Prime Rate ötlete minden szempontból megfelel elvárásainknak. Olyan megoldás, amely bár figyelembe veszi a Purina® termékek megjelenítésének szigorú arculati szabályait, mégis híven tükrözi a Pro Plan® által képviselt magas minőséget. Az így kihelyezett leaflet minősége a vevő számára azt sugallja, hogy kedvencének kíváló minőségű összetevőkből készült, szuper prémium terméket választ.”

Szügyi Tamás – MDO Activation Specialist

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!