icon-park_earth

Vidám, személyes, szerethető

Megrendelő

nyomdai partnereink: Erste Bank

kihívás

Az Erste Bank 2018 szeptemberében nagy iroda átalakításba fogott. Céljuk az volt, hogy a modern nyitott terekben segítse az együttműködést és a kreatív gondolkodást, a kollégák pedig szabadon dolgozhassanak bárhol, bármikor. Ennek feltétele az volt, hogy felszámolják a dedikált asztalokat. Gondoskodtak a privát szféra védelméről is, így a személyes tárgyak tárolásához zárható kis szekrényeket alakítottak ki. Ügyfelünk határozott elképzeléssel fordult hozzánk, olyan hordozható irat- és irodaszer tartó dobozt rendeltek, ami befér a privát boxokba, praktikus és könnyen rendszerezi a zabolátlan gémkapcsokat is.

 

megoldás

A szerkezet kitalálásában meghatározó volt a doboz és a rekeszek mérete, valamint hogy könnyen összeállítható és hordozható legyen. Az Erste küldött egy képet egy dobozról, nyomdánk marketingesei ezt továbbfejlesztették, lemakettezték, majd rátették a megrendelő grafikai tervét. A négyféle dizájn egyedivé varázsolta a dobozokat. A motívumok kapcsolódnak az Erste gondolatiságához, így a kollégák különböző ízléséhez is. A hoki rajongó, a természetvédő, az adakozó és a digitálisan nyitott munkatárs is megtalálhatja a hozzá illő változatot.

ügyfélvélemény

„A munkatársak gyorsan megszerették a dobozokat, segített nekik elfogadni és megszokni az új környezetet. Kezdetben tartottunk attól, hogy a lapra szerelt szerkezet összeállítása nehéz lesz, de a kollégák játéknak tekintik, és szívesen hajtogatják össze ezt a kedves, szerethető eszközt. Köszönet a Prime Rate-nek a nagyszerű ötletért és kivitelezésért.”

Vujicsity Viktória –Kommunikációs szakértő, Marketing és PR Igazgatóság

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!