icon-park_earth

Vidám, személyes, szerethető

Megrendelő

nyomdai partnereink: Erste Bank

kihívás

Az Erste Bank 2018 szeptemberében nagy iroda átalakításba fogott. Céljuk az volt, hogy a modern nyitott terekben segítse az együttműködést és a kreatív gondolkodást, a kollégák pedig szabadon dolgozhassanak bárhol, bármikor. Ennek feltétele az volt, hogy felszámolják a dedikált asztalokat. Gondoskodtak a privát szféra védelméről is, így a személyes tárgyak tárolásához zárható kis szekrényeket alakítottak ki. Ügyfelünk határozott elképzeléssel fordult hozzánk, olyan hordozható irat- és irodaszer tartó dobozt rendeltek, ami befér a privát boxokba, praktikus és könnyen rendszerezi a zabolátlan gémkapcsokat is.

 

megoldás

A szerkezet kitalálásában meghatározó volt a doboz és a rekeszek mérete, valamint hogy könnyen összeállítható és hordozható legyen. Az Erste küldött egy képet egy dobozról, nyomdánk marketingesei ezt továbbfejlesztették, lemakettezték, majd rátették a megrendelő grafikai tervét. A négyféle dizájn egyedivé varázsolta a dobozokat. A motívumok kapcsolódnak az Erste gondolatiságához, így a kollégák különböző ízléséhez is. A hoki rajongó, a természetvédő, az adakozó és a digitálisan nyitott munkatárs is megtalálhatja a hozzá illő változatot.

ügyfélvélemény

„A munkatársak gyorsan megszerették a dobozokat, segített nekik elfogadni és megszokni az új környezetet. Kezdetben tartottunk attól, hogy a lapra szerelt szerkezet összeállítása nehéz lesz, de a kollégák játéknak tekintik, és szívesen hajtogatják össze ezt a kedves, szerethető eszközt. Köszönet a Prime Rate-nek a nagyszerű ötletért és kivitelezésért.”

Vujicsity Viktória –Kommunikációs szakértő, Marketing és PR Igazgatóság

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek