icon-park_earth

VideoBook: a dinamikus személyes tartalom

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Doqsys

kihívás

A marketingesek számára mindig nagy fejtörést okoz olyan cégbemutató anyag összeállítása, amely kreatív, nem szokványos és nem unalmas. A DOQSYS Business Solutions Zrt. vezetői egy nemzetközi szakmai konferencián potenciális ügyfeleiknek szerveztek ismerkedő találkozót, amelyen bemutatkozó anyagot is át akartak adni a meghívottaknak. Hagyományos céges prospektusuk helyett valami nagyon egyedi és emlékezetes megoldást kerestek, így a Prime Rate nyomda marketingcsapata izgalmas kihívással nézett szembe.

megoldás

Fontos szempont volt, hogy a személyes kontaktus ne csak a találkozó idejére korlátozódjon. Jó néhány látványos – innovatív szolgáltatásaikat és folyamataikat bemutató – videóval rendelkeztek már, így az egyedi kivitelű VideoBook ötletére azonnal igent mondtak.

A cégbemutató kisfilmek mellett, kifejezetten erre az alkalomra készült egy személyes hangvételű üdvözlő videó is. Ebben a cégvezető leendő új partereit köszönti, ami a VideoBook kinyitása után azonnal hallható.

ügyfélvélemény

“A konferencia és az ebéddel összekötött bemutatkozó beszélgetés nagyon hasznosnak bizonyult, és az ajándéknak kifejezetten nagy sikere volt. Az összejövetel végén nyújtottam át a vendégeknek a VideoBookot, és megmutattam annak működését. A kis „elektronikus könyvecske” nagyon tetszett mindenkinek, és természetesen ezúttal senki sem felejtette a prosit „véletlenül” az asztalon.”

Gergely Ákos – vezérigazgató

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek