icon-park_earth

VideoBook: a dinamikus személyes tartalom

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Doqsys

kihívás

A marketingesek számára mindig nagy fejtörést okoz olyan cégbemutató anyag összeállítása, amely kreatív, nem szokványos és nem unalmas. A DOQSYS Business Solutions Zrt. vezetői egy nemzetközi szakmai konferencián potenciális ügyfeleiknek szerveztek ismerkedő találkozót, amelyen bemutatkozó anyagot is át akartak adni a meghívottaknak. Hagyományos céges prospektusuk helyett valami nagyon egyedi és emlékezetes megoldást kerestek, így a Prime Rate nyomda marketingcsapata izgalmas kihívással nézett szembe.

megoldás

Fontos szempont volt, hogy a személyes kontaktus ne csak a találkozó idejére korlátozódjon. Jó néhány látványos – innovatív szolgáltatásaikat és folyamataikat bemutató – videóval rendelkeztek már, így az egyedi kivitelű VideoBook ötletére azonnal igent mondtak.

A cégbemutató kisfilmek mellett, kifejezetten erre az alkalomra készült egy személyes hangvételű üdvözlő videó is. Ebben a cégvezető leendő új partereit köszönti, ami a VideoBook kinyitása után azonnal hallható.

ügyfélvélemény

“A konferencia és az ebéddel összekötött bemutatkozó beszélgetés nagyon hasznosnak bizonyult, és az ajándéknak kifejezetten nagy sikere volt. Az összejövetel végén nyújtottam át a vendégeknek a VideoBookot, és megmutattam annak működését. A kis „elektronikus könyvecske” nagyon tetszett mindenkinek, és természetesen ezúttal senki sem felejtette a prosit „véletlenül” az asztalon.”

Gergely Ákos – vezérigazgató

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!