icon-park_earth

VIP méret – VIP ajánlat

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Intersport

kihívás

A lakossági kiskereskedelemben értékesítők közös problémája, hogy miként csalogassák vissza gyakrabban rendszeres vásárlóikat. Az Intersport időről időre kedvező ajánlatokkal lepi meg törzsvásárlóit, postai értesítőt küldve számukra. Most azonban a szokásos képeslapok helyett egy merőben más és garantáltan hatékony eszközzel szerették volna VIP-vevőik figyelmét felhívni az aktuális promócióra.

megoldás

A kérdés az volt, hogy a törzsvásárlókhoz postán érkező számtalan, nagyon hasonló küldemény közül mivel tűnjön ki az Intersport meghívója. Végül egy széthajtható, és különlegesen nagy formátumú DM típusra esett a választás, amely méretével is utalt a grandiózus ajánlatra és a hatalmas választékra. Az ofszet nyomtatással készült, self-mailerként feladott óriás DM-levél kiemelkedő hatékonysággal keltette fel a címzettek figyelmét.

ügyfélvélemény

„A Prime Rate-tel együttműködve a pilot sikeresnek bizonyult. A korábbi képeslapos kampányokhoz viszonyítva megkétszereződött az akcióban vásárlást lebonyolító törzsvásárlók száma. Az óriás DM-levél jelentősen drágább a hagyományos DM levelekhez képest, így a jövőben is szelektált vevőkörnek és kiegészítő marketingelemekkel kombinálva fogjuk használni, hogy a hatékonyságát megsokszorozva megérje ezt a típust választani.”

Nyakas Ildikó – Marketing – IS Sport Bt.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!