icon-park_earth

VIP méret – VIP ajánlat

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Intersport

kihívás

A lakossági kiskereskedelemben értékesítők közös problémája, hogy miként csalogassák vissza gyakrabban rendszeres vásárlóikat. Az Intersport időről időre kedvező ajánlatokkal lepi meg törzsvásárlóit, postai értesítőt küldve számukra. Most azonban a szokásos képeslapok helyett egy merőben más és garantáltan hatékony eszközzel szerették volna VIP-vevőik figyelmét felhívni az aktuális promócióra.

megoldás

A kérdés az volt, hogy a törzsvásárlókhoz postán érkező számtalan, nagyon hasonló küldemény közül mivel tűnjön ki az Intersport meghívója. Végül egy széthajtható, és különlegesen nagy formátumú DM típusra esett a választás, amely méretével is utalt a grandiózus ajánlatra és a hatalmas választékra. Az ofszet nyomtatással készült, self-mailerként feladott óriás DM-levél kiemelkedő hatékonysággal keltette fel a címzettek figyelmét.

ügyfélvélemény

„A Prime Rate-tel együttműködve a pilot sikeresnek bizonyult. A korábbi képeslapos kampányokhoz viszonyítva megkétszereződött az akcióban vásárlást lebonyolító törzsvásárlók száma. Az óriás DM-levél jelentősen drágább a hagyományos DM levelekhez képest, így a jövőben is szelektált vevőkörnek és kiegészítő marketingelemekkel kombinálva fogjuk használni, hogy a hatékonyságát megsokszorozva megérje ezt a típust választani.”

Nyakas Ildikó – Marketing – IS Sport Bt.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek