icon-park_earth

Azt csiripelik a verebek...

Tetszik ez az ötlet? Beindult a fantáziád?

Keress bennünket! 

Vagy kérj inspirációt!

Valószínűleg Neked sem egy 3D veréb jut eszedbe elsőként, ha nyomdai marketingeszközökről van szó, mi mégis azt mondjuk, hogy ez egy remek alternatíva lehet többféle célra is.

Jogosan merülhet fel a kérdés, mit akarunk a madarakkal, mi közük a marketinghez? Nos, az a tapasztalatunk, hogy az a jól működő marketingeszköz, ami nem annak látszik. Furcsasága, egyedisége által érhetjük el azt a figyelmet, amelyet egy hagyományos eszközzel csak nagyon nehezen, kis hatásfokkal sikerül. Az “Azt csiripelik a madarak…” kezdetű gondolatot kis túlzással bárhogy folytathatod.

Bármilyen hírt, infót, üzenetet megoszthatsz a partnereiddel ezzel a felütéssel, felfigyelnek rá, hiszen egyáltalán nem hangzik hivatalos kommunikációnak. A lézervágott, kipattintható alkatrészekből összeállított madárka pedig kint marad az asztalán, emlékezteti az üzenetre, emlékezteti rád. Lehet ez egy meghívó, egy partnerednek szóló ajánlat, vagy csak egy kis figyelmesség születésnap, névnap, vagy akár céges évforduló alkalmából.

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!