icon-park_earth

Brüsszeli csipke, Halasi csipke, Prime Rate-csipke….

Tetszik ez az ötlet? Beindult a fantáziád?

Keress bennünket! 

Vagy kérj inspirációt!

Bár a tradicionális csipkeverés tudománya távol áll tőlünk, azért a digitális nyomdatechnológia révén mi is belekóstoltunk a „csipkézés” művészetébe kicsit.

A mi csipkénkhez ráadásul még tű és fonal sem kell, csak papír, szépérzék és némi kreativitás. No meg persze egy digitális lézerstancoló, mely lehetővé teszi, hogy hagyományos stancszerszám – és annak költségei/korlátai – nélkül, a legváltozatosabb, legaprólékosabb mintákat hozzuk létre.

Ugye, tetszik… A tűzpiros borító és a hófehér, cizellált papírcsipke kontrasztja igazi műalkotássá varázsolja ezt az egyszerű kiadványt.

Még korunk online világában is sokan szeretünk jegyzetelni, fontos dolgainkat papírra vetni otthon vagy a munkahelyünkön. Kápráztasd el ügyfeleidet egy ilyen kivételes ajándékkal, ami az esztétikumon túl jól használható és sokáig emlékeztet az ajándékozóra. Felhasználható reklámajándékként, ráteheted céged logóját, nyomtathatsz rá üzenetet, de „üresen” is hagyhatod, hisz a borító magáért beszél, és nincs szükség szövegre.

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek