icon-park_earth

Kirobbanó formában

Tetszik ez az ötlet? Beindult a fantáziád?

Keress bennünket! 

Vagy kérj inspirációt!

Ha küldtél már valaha üzleti meghívót, akkor pontosan tisztában vagy a kihívással. Akár különleges alkalomra szól a meghívás, akár a belső kommunikáció része, elsődleges cél, hogy elolvassák, minél többen visszajelezzenek, és megjelenjenek az eseményen. Ezt úgy a legkönnyebb elérni, ha a meghívó egyedi, szokatlan; a címzett rácsodálkozik és emlékeiben sokáig megőrzi. Kis fantáziával különleges megjelenést adhatsz meghívóidnak.

Tűzijátékos változatunkban a klasszikus formát ötvöztük az esemény grafikai megjelenítésével és speciális lézervágott elemekkel. A rendezvény központi elemét, a tűzijátékot rányomtattuk a meghívóra kívül és belül, majd a partival kapcsolatos hívószavakat lézerrel kistancolt szalagokon jelenítettük meg. A pop up papírmechanika segítségével az eseményhez kapcsolódó címszavak szinte a meghívott “arcába robbannak”. Így a wow-hatásnak köszönhetően a meghívott biztosan elolvassa az üzenetet.

Hasonlóan ütős megoldást keresel? Segítünk! A Prime Rate nyomda Budapesten és Gödöllőn egyaránt örömmel áll rendelkezésedre!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek