icon-park_earth

Legyen malacod egész évben!

Tetszik ez az ötlet? Beindult a fantáziád?

Keress bennünket! 

Vagy kérj inspirációt!

Az évkezdés mindig a jókívánságokról szól, sikereket, szerencsét kívánunk nem csak barátainknak, hanem partnereinknek is. Tesszük ezt hagyományos üdvözlő kártyákkal, egy üveg pezsgővel, vagy éppen szóban. Aztán ezek a kártyák elvesznek, a pezsgő elfogy, a szó elszáll. Pedig az újévi jókívánságok kiváló lehetőséget adnak arra, hogy ügyfeleinknek egy újabb figyelemfelkeltő és emlékezetes ajándékkal jelezzük, hogy fontos nekünk. És ha ez az ajándék még egész évben kint is marad az asztalán, még jobb!

A lézerstancolt malacos installációval készült naptárunk szemléletesen, mosolyt fakasztóan üzeni jókívánságunkat: legyen malacod egész évben! A szerencsemalacot kidobni még a kevésbé babonásak sem merik, így garantáltan szem előtt marad, hiszen a naptár funkció még hasznossá is teszi. A hátoldalra összegyűjtöttünk disznó(s) közmondásokat, szólásokat is, melyek elgondolkodtató üzenetek lehetnek az adott hónapra.

Ofszet vagy digitális nyomtatás? 3D fémfóliázás? Lézerstancolás? Papírmechanika? Bármelyikre – vagy bármi másra – is van szükséged, fordulj hozzánk, és segítünk!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek