icon-park_earth

NO MORE prospektus

Tetszik ez az ötlet? Beindult a fantáziád?

Keress bennünket! 

Vagy kérj inspirációt!

Azonnali asszociációnk a prospektusokról, hogy hangzatos szövegek és néhány túl látványos kép kivételével többnyire nem találunk bennük túl sok valóban fontos információt. A Te kiadványod biztosan kivétel és sok hasznos, izgalmas, segítő információt tartalmaz… Mégis, mivel első ránézésre prospektusnak tűnik, megvan a veszélye, hogy a potenciális vevő el sem olvassa. 🙁 A jó hír, hogy nincs is szükséged prospektusra a szolgáltatásod bemutatásához!

Íme egy egyszerű példa, hogyan lehet játékos, hajtogatós oldalakkal hatékonyan irányítani a figyelmet a szolgáltatás fő üzenetére, vagy fontos tulajdonságaira. A központi üzenet adott, de minden oldalon más-más kivágással terelhető a figyelem a legfontosabb gondolatok mentén. Az 5–10 másodpercnyi – a hajtogatás játékossága által szerzett plusz figyelem – megszerzésével máris elérted a célodat és át tudtad adni a fő üzenetedet! Ráadásul mindezt emlékezetesen…

Akár különleges nyomtatott marketingeszközökre van szükséged, akár hagyományos prospektust szeretnél vagy épp a klasszikus könyvnyomtatás érdekel, nyomdánk széles szolgáltatási palettával áll rendelkezésedre!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek