icon-park_earth

Ropogós karácsonyi üdvözlet

Tetszik ez az ötlet? Beindult a fantáziád?

Keress bennünket! 

Vagy kérj inspirációt!

Kaptunk már erőltetett és unalmas karácsonyi üdvözletet eleget. Sem a kukában landoló unalmas lapok, sem a virtuális táncoló manók nem építik megfelelően a márkádat. Az “online vonzása” ellenére sokkal többet is tehetsz a céged pozitív megítéléséért sablonos e-mailek kiküldése vagy másodpercekben sem mérhető figyelem vonzású ünnepi Facebook-posztok megírásánál. Ha ügyesen választasz formát, olyan marketing-eszközt kreálhatsz egy szokványos jókívánságból, mely egész hónapban az asztalon marad.

Személytelen online üzenetek helyett, küldj klasszikus karácsonyi képeslapnak álcázott digitális meglepetést! Csupán egy apró ötlet kellett, hogy a klasszikus karácsonyi képeslap izgalmas és emlékezetes üdvözlőkártyává alakuljon. A 3D-kandallóba bármilyen mobiltelefont becsúsztathatunk, a képeslap hátuljára nyomtatott QR-kód segítségével pedig pillanatok alatt ropogó tüzet varázsolhatunk a kandallóba. Így válik az egyszerű üdvözlő kártya emlékezetes brand ajándékká, melyet a címzett biztosan megnéz, sőt másoknak is megmutat.

Hasonló ötleteket keresel, nem tudod, mi lenne a megfelelő számodra? Nyomtatott marketing tanácsadásunk keretében biztosan megtaláljuk a vállalkozásod számára legjobb megoldást!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek