icon-park_earth

Lézervágás – a formák szabadsága

A lézervágás a nyomdaiparban is kiváló alternatívát kínál a formákban rejlő lehetőségek kiaknázására. A lézervágás nyújtotta precizitás lehetővé teszi a komplexebb, egyedi formák megvalósítását is, amelyek sokszor olyan kreatív marketingeszközök alapját képezik, melyekkel hatékonyan hívhatjuk fel a figyelmet termékeinkre és szolgáltatásainkra.

Mi mindenre használható?

3D puzzle megoldások – nem csak játék

Lézervágott termékek
Egy ügyes ötlet megvalósításához a lézervágás előnyei nem korlátozódnak kizárólag a 2D-s világra. A 3D puzzle esetén a kipattintható és összeállítható elemekből például izgalmas és interaktív marketingeszközöket alkothatunk, amelyek a Prime Rate lézervágási technológiájának köszönhetően a lehető legpontosabban állíthatók elő. A 3D puzzle technikával bármilyen forma megtervezhető és legyártható, ami lehetővé teszi a szokatlanul ötletes és interaktív hirdetési eszközök létrehozását. Élményt nyújt, miközben üzenetet közvetít.

Namecut – a megszemélyesítés lehetőségei

Namecut lézervágás
A lézervágás egy másik figyelemre méltó alkalmazása a Namecut technológia, ami lehetővé teszi a személyre szabott anyagok készítését. A Namecut megoldás a lézervágás és a digitális nyomtatás kombinációját használja a hihetetlenül személyre szabott termékek létrehozására. Budapesti nyomdánk ezen technológiájával egyedi és személyes ajándékok, illetve névre szóló marketinganyagok készíthetők, amelyek minden bizonnyal kitűnnek a tömegből.

Egyedi marketingeszközök – kreatív megoldás

Lézervágott okos DM
A lézervágás és a digitális nyomtatás ötvözete számos kreatív marketingeszköz létrehozását is lehetővé teszi. Segítségével formabontó könyv és kiadvány borítókat alkothatunk, különleges papírmechanikás megoldásokat tervezhetünk. Az egyedi marketingeszközök nem csak a márkánkat különböztetik meg a versenytársakétól, hanem hosszú távon segítik a célcsoportnak szóló kommunikációnkat is.

Lézervágás a dobozgyártásban

Lézervágott dobozok

Az igazán figyelemfelkeltő csomagolás gyakran a részletekben rejlik. A lézervágás technológiája segít, hogy a dobozaink ne csak praktikusak, hanem vizuálisan is lenyűgözőek legyenek. A Prime Rate dobozgyártási szolgáltatásaihoz hozzáadott lézervágás lehetővé teszi a különösen bonyolult vagy részletes formák pontos elkészítését, ezáltal egyedülállóvá téve az adott terméket.

A lézervágás rugalmassága abban is segít, hogy szinte bármilyen formájú dobozt elkészítsünk, mely a lehető legjobban illeszkedik a termékhez. Biztosítja azt a szabadságot is, hogy egy-egy példány elkészítése után változtathassunk a formán, hiszen nem igényel költséges stancszerszám készítést.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!