icon-park_earth

Lézervágás – a formák szabadsága

A lézervágás a nyomdaiparban is kiváló alternatívát kínál a formákban rejlő lehetőségek kiaknázására. A lézervágás nyújtotta precizitás lehetővé teszi a komplexebb, egyedi formák megvalósítását is, amelyek sokszor olyan kreatív marketingeszközök alapját képezik, melyekkel hatékonyan hívhatjuk fel a figyelmet termékeinkre és szolgáltatásainkra.

Mi mindenre használható?

3D puzzle megoldások – nem csak játék

Lézervágott termékek
Egy ügyes ötlet megvalósításához a lézervágás előnyei nem korlátozódnak kizárólag a 2D-s világra. A 3D puzzle esetén a kipattintható és összeállítható elemekből például izgalmas és interaktív marketingeszközöket alkothatunk, amelyek a Prime Rate lézervágási technológiájának köszönhetően a lehető legpontosabban állíthatók elő. A 3D puzzle technikával bármilyen forma megtervezhető és legyártható, ami lehetővé teszi a szokatlanul ötletes és interaktív hirdetési eszközök létrehozását. Élményt nyújt, miközben üzenetet közvetít.

Namecut – a megszemélyesítés lehetőségei

Namecut lézervágás
A lézervágás egy másik figyelemre méltó alkalmazása a Namecut technológia, ami lehetővé teszi a személyre szabott anyagok készítését. A Namecut megoldás a lézervágás és a digitális nyomtatás kombinációját használja a hihetetlenül személyre szabott termékek létrehozására. Budapesti nyomdánk ezen technológiájával egyedi és személyes ajándékok, illetve névre szóló marketinganyagok készíthetők, amelyek minden bizonnyal kitűnnek a tömegből.

Egyedi marketingeszközök – kreatív megoldás

Lézervágott okos DM
A lézervágás és a digitális nyomtatás ötvözete számos kreatív marketingeszköz létrehozását is lehetővé teszi. Segítségével formabontó könyv és kiadvány borítókat alkothatunk, különleges papírmechanikás megoldásokat tervezhetünk. Az egyedi marketingeszközök nem csak a márkánkat különböztetik meg a versenytársakétól, hanem hosszú távon segítik a célcsoportnak szóló kommunikációnkat is.

Lézervágás a dobozgyártásban

Lézervágott dobozok

Az igazán figyelemfelkeltő csomagolás gyakran a részletekben rejlik. A lézervágás technológiája segít, hogy a dobozaink ne csak praktikusak, hanem vizuálisan is lenyűgözőek legyenek. A Prime Rate dobozgyártási szolgáltatásaihoz hozzáadott lézervágás lehetővé teszi a különösen bonyolult vagy részletes formák pontos elkészítését, ezáltal egyedülállóvá téve az adott terméket.

A lézervágás rugalmassága abban is segít, hogy szinte bármilyen formájú dobozt elkészítsünk, mely a lehető legjobban illeszkedik a termékhez. Biztosítja azt a szabadságot is, hogy egy-egy példány elkészítése után változtathassunk a formán, hiszen nem igényel költséges stancszerszám készítést.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek