icon-park_earth

Edukációs társasjáték minden generációnak

Megrendelő

DK címer

kihívás

A társasjátékozás rég elfeledett élményét és a helytörténeti ismeretterjesztést tűzte ki célul a Dunakeszi Önkormányzat a „Sétáljunk együtt Dunakeszin!” című játékával. A termék minden elemének: nagyméretű, keménytáblás, kasírozott alap, figurák, kvízkártyák, tartódoboz legyártását cégen belül kellett megoldanunk. Mindezt természetesen költséghatékonyan.

A digitális helyett itt ofszet nyomtatásban gondolkoztunk, és a kis méretű elemek méretpontos legyártásához a lézervágás tűnt ideális választásnak.

megoldás

A játék papírból készült alkotórészeinek gyermekek számára is könnyen kezelhetőnek kellett lennie. Ezért egy egyszerűen kinyitható tartódobozt; egy pontosan beleillő, négybe hajtható játékalapot; gyerekkézhez mért kis kártyákat és apró lézervágott játékfigurákat javasoltunk. Az alap érdekessége, hogy a város szinte minden nevezetessége megjelenik a képi világban.

 

ügyfélvélemény

„Városunk szeretete, a hagyományőrzés, és a szórakoztatással ötvözött tanítás gondolata ösztönzött minket a társasjáték létrehozásában. Az ötletet megvalósító Prime Rate javaslatai az alapanyagra, a méretekre, a technikai megoldásokra vonatkozóan igen hasznosnak bizonyultak. A visszajelzések szerint – nagy örömünkre – minden korosztály szívesen játszik ezzel a rendhagyó játékkal.”

Dr. Kerekes Dóra – Révész István Helytörténeti Gyűjtemény (Dunakeszi), gyűjteményvezető

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!