icon-park_earth

Edukációs társasjáték minden generációnak

Megrendelő

DK címer

kihívás

A társasjátékozás rég elfeledett élményét és a helytörténeti ismeretterjesztést tűzte ki célul a Dunakeszi Önkormányzat a „Sétáljunk együtt Dunakeszin!” című játékával. A termék minden elemének: nagyméretű, keménytáblás, kasírozott alap, figurák, kvízkártyák, tartódoboz legyártását cégen belül kellett megoldanunk. Mindezt természetesen költséghatékonyan.

A digitális helyett itt ofszet nyomtatásban gondolkoztunk, és a kis méretű elemek méretpontos legyártásához a lézervágás tűnt ideális választásnak.

megoldás

A játék papírból készült alkotórészeinek gyermekek számára is könnyen kezelhetőnek kellett lennie. Ezért egy egyszerűen kinyitható tartódobozt; egy pontosan beleillő, négybe hajtható játékalapot; gyerekkézhez mért kis kártyákat és apró lézervágott játékfigurákat javasoltunk. Az alap érdekessége, hogy a város szinte minden nevezetessége megjelenik a képi világban.

 

ügyfélvélemény

„Városunk szeretete, a hagyományőrzés, és a szórakoztatással ötvözött tanítás gondolata ösztönzött minket a társasjáték létrehozásában. Az ötletet megvalósító Prime Rate javaslatai az alapanyagra, a méretekre, a technikai megoldásokra vonatkozóan igen hasznosnak bizonyultak. A visszajelzések szerint – nagy örömünkre – minden korosztály szívesen játszik ezzel a rendhagyó játékkal.”

Dr. Kerekes Dóra – Révész István Helytörténeti Gyűjtemény (Dunakeszi), gyűjteményvezető

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek