Papírmechanikás megoldás fillérekből

BASF-termekkep-v2.jpg
Megrendelő

BASF Hungária Kft.
Agrodivízió
www.agro.basf.hu
Kihívás

Korunk reklámanyag dömpingjében egyre nehezebb üzenetünket célba juttatni. Reklámanyagok esetében elengedhetetlen a kreatív, látványos megjelenés ahhoz, hogy a kiadvány ne kerüljön olvasatlanul a szemétbe. Az új BASF növényvédő szerek bemutatása – a Heaven reklámügynökség és cégünk együttműködésének köszönhetően – igazán látványos lett, ráadásul ezt a formát a magas példányszám ellenére gazdaságos gyártási feltételekkel tudtuk kivitelezni.

Megoldás

A reklámanyag utal a termékek lényegére: a védelemre. A négyoldalas, hosszúkás formájú prospektus belső oldalán egy, a védelmet szimbolizáló papírmechanikás napernyő nyílik ki. A grafika érzékelteti az időjárási szélsőségeket, káros környezeti hatásokat; a napernyő alatt pedig a termés megóvásához szükséges teendők olvashatóak. Papírmechanika tervezési tapasztalatainkkal segítettük a kreatív ötlet látványos megvalósítását.

BASF-esettan-video.jpg

„Az esernyős behúzással támogattuk a kitűzött eladási célok elérését mind az Opera New, mind pedig a Medax Top esetén. A partnerek visszajelzése a szóróanyaggal kapcsolatban nagyon pozitív volt.”

Vass Noémi
– professional communication specialist

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva