Termékinformáció elegánsan

Purina-pro-plan2.jpg
Megrendelő

Nestlé – Purina
https://www.purina-proplan.hu

Kihívás

A Purina® PRO PLAN® egy szuper prémium állateledel, mely különlegesen válogatott tápanyagokat tartalmaz a célzott egészségügyi előnyökért. Az értékesítés során az a kérdés merült fel, hogy miként lehet egy, a különleges igényű kutyák számára kifejlesztett, magasabb árfekvésű kutyatápot a többi termék közül kiemelni. Fontos volt, hogy a zsúfolt állateledel kereskedésekben jól láthatóan, de elegáns formában jelenjen meg a termékreklám.
Megoldás

A Purina® termékcsaládba tartozó állateledelek reklámjának megjelenítése központi szabályozás alapján csak kötött grafikai elemek figyelembevételével lehetséges. A Purina® Pro Plan® szórólapok számára elkészített asztalra vagy polcra kihelyezhető információs brosúratartó kivitelezésében mégis kaptunk némi szabadságot a mechanika tervezésében, így hoztuk létre ezt a zárt, elegáns megoldást.
Purina-pro-plan-video-nyito.2jpg.jpg
A Prime Rate ötlete minden szempontból megfelel elvárásainknak. Olyan megoldás, amely bár figyelembe veszi a Purina® termékek megjelenítésének szigorú arculati szabályait, mégis híven tükrözi a Pro Plan® által képviselt magas minőséget. Az így kihelyezett leaflet minősége a vevő számára azt sugallja, hogy kedvencének kíváló minőségű összetevőkből készült, szuper prémium terméket választ.”

Szügyi Tamás – MDO Activation Specialist
Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva