Vidám, személyes, szerethető

erste-dobozok.jpg
Megrendelő

Erste Bank


Erste logo


https://www.erstebank.hu/hu/ebh-nyito

Kihívás

Az Erste Bank 2018 szeptemberében nagy iroda átalakításba fogott. Céljuk az volt, hogy a modern nyitott terekben segítse az együttműködést és a kreatív gondolkodást, a kollégák pedig szabadon dolgozhassanak bárhol, bármikor. Ennek feltétele az volt, hogy felszámolják a dedikált asztalokat. Gondoskodtak a privát szféra védelméről is, így a személyes tárgyak tárolásához zárható kis szekrényeket alakítottak ki. Ügyfelünk határozott elképzeléssel fordult hozzánk, olyan hordozható irat- és irodaszer tartó dobozt rendeltek, ami befér a privát boxokba, praktikus és könnyen rendszerezi a zabolátlan gémkapcsokat is.

Megoldás

A szerkezet kitalálásában meghatározó volt a doboz és a rekeszek mérete, valamint hogy könnyen összeállítható és hordozható legyen. Az Erste küldött egy képet egy dobozról, marketingeseink továbbfejlesztették, lemakettezték, majd rátették a megrendelő grafikai tervét. A négyféle dizájn egyedivé varázsolta a dobozokat. A motívumok kapcsolódnak az Erste gondolatiságához, így a kollégák különböző ízléséhez is. A hoki rajongó, a természetvédő, az adakozó és a digitálisan nyitott munkatárs is megtalálhatja a hozzá illő változatot.

erste-dobozok-videonyito.jpg

„A munkatársak gyorsan megszerették a dobozokat, segített nekik elfogadni és megszokni az új környezetet. Kezdetben tartottunk attól, hogy a lapra szerelt szerkezet összeállítása nehéz lesz, de a kollégák játéknak tekintik, és szívesen hajtogatják össze ezt a kedves, szerethető eszközt. Köszönet a Prime Rate-nek a nagyszerű ötletért és kivitelezésért."

Vujicsity Viktória –Kommunikációs szakértő
Marketing és PR Igazgatóság

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Folytassuk személyesen.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva